Fortæl om produktet

FB TW YT PN
M

en tingene ser ud til at være tilbage på sporet, da selskabet meddelte den April 30, at de er klar til at komme videre efter nye medarbejdere vil være der ankommer fra Thailand og Taiwan til at hjælpe med at færdiggøre opførelsen af det Kejserlige Palads slots. Mangel på arbejdskraft blev et stort problem, som over 500 arbejdere havde været tabt på grund af en ny U der tilbyder gratis spins.
Imperial Palace Saipan har været roiled i udfordringer til den fortsatte opførelse af deres Marianas Resort & Spa efter, at manglen på arbejdskraft skyldes konstruktion for at kommet til et stop slots. politik, der forbød arbejdstagere fra Filippinerne bliver i stand til at modtage H-2B arbejdstilladelser der har penge banditter. CEO Mark Brown forklaret, at de to stykker, der er nødvendige for at fuldføre projektet, er endelig at komme sammen, som arbejdstagere fra Taiwan og Thailand ankommer i begyndelsen af Maj for at begynde at arbejde på projektet slots at lade dig betale via telefonregningen.
Dette vil omfatte 100 arbejdstagere, der vil være i stand til at hjælpe med at gennemføre byggeriet, så det er håbet, at det nu vil være afsluttet ved udgangen af året agen slot depo via fonde.

Slots

TOP