Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en nye titel vil blive fremvist under ISEN London fra 5 februar til 7.

Ifølge Pariplay.. har du delt knægte i blackjack. Xi Du Ji fortæller en af fire af de største romaner i Kinesisk litteratur, så det var vigtigt for os præcist at betale hyldest til den tidløse historie med utrolige visuelle effekter, der vil holde kunderne vender tilbage til spillet igen og igen." Bonus Spil: Som spillere spin hjulene, og en tre-tiden rulle symbol vises, så er den Hellige Rejse bonus er aktiveret.
Pariplay planer om at tilbyde spillet sammen med hele deres portefølje af spil i løbet af udstillingen. Spillere, der drejer hjulet, kan tjene en jackpot har du splitte esser i blackjack. I spillet, vil spillerne finde spændende funktioner og grafik, der bringer den gamle legende til livet.

Spillere vil rejse tilbage i tiden for at hjælpe med at finde hellige skriftruller, som de spin hjulene. Rejsen til Vesten: Xi Du Ji er baseret på den legendariske roman på engelsk kendt som Rejsen til Vesten har du delt ottere i blackjack. Top-rated online gaming software provider, Pariplay, har annonceret en ny online slot spil, der er til at tage spillerne med på en rejse til det 16 århundrede i Kina black mesa casino telefonnummer. Der er fem ledige, der spænder fra 50x til 1000x indsatsen. Standen af virksomheden er N8-445..

Har du delt knægte i blackjack

TOP