Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

i har flere sponsorer end nogensinde før, og flere mennesker har allerede pre-registreret, så er det mere vigtigt end nogensinde at pre-registrere på www.sbcnews.co.uk/londonbaby2015 for at sikre en billet." Som med de foregående fire arrangementer, de bedste ting om London Baby!er, at det er gratis med en åben bar, takket være den generøsitet af hændelsens sponsorer.

Shona ODonnell, Leder af Operationer i iGaming Business og planlægning af iGaming Super Show, kommenterede: "jeg ser frem til dette års begivenhed, så meget som det er i sådan et vidunderligt sted. Dette år London Baby ' s Overordnede sponsor er Optima MGS plus gros få winamax poker. På grund af størrelsen af dette netværk begivenhed, billet kollektion vil være tilgængelig på sponsorer står såvel som Sports Betting Community (SBC) stå ICE – Stand Nummer: SD2-C/D og iGaming Business stå ICE – Stand Nummer:SD7-A plus gros joueur de poker. Sponsorer har også deres egen fordeling af VIP-billetter. Den femte årlige London Baby!igen vil blive afholdt på den første dag af ISEN vis, men har i år flyttet mødested, for at den prestigefyldte Café De Paris i London ' s Piccadilly. Alle tegn tyder på dette års parti, vil hæve standarden endnu en gang lucky duck slot machine online. Optima CEO Jacob Curciel sagde: "Vi er stolte af at være forbundet med London Baby!der er almindeligt anerkendt som en af de bedste arrangementer rundt ICE Totally Gaming for sports betting og poker-fagfolk lucky duck slots gratis mønter.
Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. London Baby!har sørget for den perfekte platform for os til at fremhæve vores nye og forbedrede platform OptimaMGS, drevet af MarginMaker til nøglepersoner i branchen." Andre virksomheder til at støtte begivenheden; Ali Quantum Gaming, EveryMatrix, EvoPlay, iforium, Magnet Gaming, Oddslife, Realex Betalinger, Sørge for Internationale, Vermantia og XB Nettet.

Plus gros få winamax poker

TOP