Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

P historie i spørgsmålet refereres til den igangværende uretmæssig afskedigelse sag mellem LVS og tidligere Sands Kina CEO Stephen Jacobs med henvisning til en beskyldning Jacobs i sin arkivering mod selskabet tegn på. LVS arkivering fastslår, at Adelson, 82, der kun har valgt at sagsøge når NJDC nægtede at udskrive en tilbagetrækning, der finder den "praksis, prostitution er moralsk afskyelig", og opererer med et "nul-tolerance" - politik for at prostitution i hans kasinoer din partner er gambling. Behandling i spørgsmål, der kaldes for derefter-Republikanske præsidentkandidat Mitt Romney til at nægte Adelson ' s kampagne donationer.
Elaine Wynn, 73, hans sagsøge hendes ex-mand (der blev parret to gange gift og skilt) Steve, 74, i et forsøg på at genvinde kontrol over sin $900 millioner, nær-ti procent af aktierne i Wynn Resorts differentiere forsikring med hasardspil og spekulation. Notorisk processuelle , Las Vegas Sands (LVS) administrerende DIREKTØR er også i øjeblikket at sagsøge en Wall Street Journal-journalist, der kaldte ham en "scrappy, rapkæftede milliardær fra arbejderklassen, Dorchester." Nu, Adelson er ivrige efter at lade hans juridiske team sætte deres dolke i National Jewish Democratic Council (NJDC) for en online andragende det cirkulerede i 2012, med et hyperlink Adelson siger, er injurierende skelne mellem investering og gambling i detaljer. Nevada Højesteret er blevet bedt om at afgøre, hvorvidt et hyperlink kan være ærekrænkende, selv om vi synes, det skal også blive bedt om at tilbyde en juridisk udtalelse om uberettiget og inflammatoriske brug af caps lock-tasten skelne mellem spekulation og investeringer gambling.

Elaine denne uge anklagede Steve indstilling af "en tone på toppen af det selskab, der har givet anledning til år ukontrolleret aktiviteter og hensynsløs adfærd." Fru Wynn, i mellemtiden, "er simpelthen at genbruge de samme løgne og fordrejninger, hun har forsøgt at forkynde i et forsøg på at genere Mr jeg er alt i poker gif. Wynn, hans kolleger bestyrelsens medlemmer og kolleger," ifølge Steve jeg er en gambling mand.

Tingene blev markant mindre varme og fuzzy, da Steve startet sin ex fra bestyrelsen i 2012, og retten ansøgninger i denne uge tyder på, at forholdet mellem de tidligere turtelduer er nu blevet afgjort kølig boogie.

Tegn på

TOP