Fortæl om produktet

FB TW YT PN
O

PAP ' s sports betting operationer, så omsætningen faldet med 3,6% til €397.2 m sidste år, selv om selskabet tog hjertet af det faktum, at Spørgsmål 4 tal var op 3.2% år-til-år, hvilket OPAP krediteret til "effektiv udbetaling ledelse." OPAP er grundpillen lotteri division rapporterede indtægter op 1,4% til €841.3 m sidste år, på trods af Q4 numre, der falder 3% som følge af færre jackpot overgange i sin Joker produkt og ugunstige sammenligninger med en gonzo udførelsen af sit KINO Bonus produkt i 4.
OPAP siger, at den stigning, der blev anvendt med tilbagevirkende kraft til 1 januar 2016, koste virksomheden en ekstra €57.5 m sidste år. I år var der OPAP påbegynde udrulning af video lotteri terminaler (VLT) i selskabets nye 'Spil' Gaming Haller (billedet), fire, som åbnede i januar slot sites med gratis spins. OPAP CEO Damian Klare sig, sagde, at selskabet havde formået at trække off en "solid præstation på trods af den øgede skattebyrde og Grækenlands nuværende økonomiske usikkerhed. OPAP udgivet sin årlige rapport på onsdag, som viste, Q4 og FY16 brutto gaming indtægter stort set uændret i forhold til samme periode et år tidligere, men hele året indtjening faldt 18,4% til €307.5 m og periodens resultat faldt 19,2% til €170.2 m slot sider med dobbelt boble.
OPAP forventes at begynde at migrere sine online sport betting-operationer, til den nye platform senere i år slot sider med bløde favoritter. Som af Marts 29, der er 50 operationelle Play Gaming Haller, som, sammen med 10 OPAP agenturer, er hosting et samlet 1,274 VLTs gambling fremme texas straffeloven.

Slot sites med gratis spins

TOP