Fortæl om produktet

FB TW YT PN
N

orfolk Island er blevet frataget sin magt til at godkende gaming licenser samt forny eksisterende i den Australske føderale regering tyrone ren og skær slot øverste panel.
Beslutningen kommer kort efter, at det blev opdaget, at en handling af den myndighed, der er tilladt verdens største illegale bookmaker for at indtaste multi—milliard dollar racing marked i landet.Øens myndighed, der er blevet tilbagekaldt af Paul Fletcher, Minister for Områder i Australien, der henviser til, at den NIGA blev stærkt kritiseret af Peter McGauranm, chef for Racing Australien også. Kørekort udstedt før denne retning blev annonceret vil ikke blive berørt typer af vindende poker hænder.

I mellemtiden, NIGA vil blive frataget sin licens magt og bliver nødt til at stå ned, indtil en tre-måned revision af procedurer, protokoller og tidligere beslutninger er afsluttet vilde sværm slot. Ifølge de oplysninger, der gives til offentligheden, Norfolk Island gav grønt lys for betting exchange BetHQ at komme ind på markedet i Marts 2015.
Dette førte til åbning af Australiens racing industrien til at Citibet, en stor ulovlig spiludbyder. Selvom forbindelsen mellem de to enheder, der blev opdaget i sidste måned, og mange mener, bør Myndigheden har været mere omfattende, mens de laver baggrundstjek hvor mange bier. Tidligere i denne uge McGauran kommenterede, at NIGA undladt at gøre "den mest rudimentære integritet og baggrund kontrol" på virksomheden vilde sværm slot sværm tilstand. Han påpegede, at den myndighed, der "kun havde til Google Citibet" for at finde deres rapporterede links til BetHQ og forstå Racing Australien ' s bekymringer om deres tilstedeværelse i landets racing marked.
McGauran også nævnt, at ministerens tiltag var et passende svar for at reparere det "omdømme skade, at Australske racing." Han meddelte også, at indgivelse af en forespørgsel til regeringen til permanent at opløse NIGA da den myndighed, der viste sig ude af stand til korrekt at vurdere ansøgere. vilde tornado casino 25 gratis spins.

Tyrone ren og skær slot øverste panel

TOP