Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

piludbyderen Boyd Gaming Corporation i dag rapporterede finansielle resultat for fjerde kvartal og hele året, der sluttede December 31, 2011. Nettoindtægter var $606.7 millioner euro for fjerde kvartal af 2011, og det er en stigning på 9,9% fra $551.9 kroner i samme kvartal i 2010 freeroll texas hold ' em poker turneringer. Total Justeret EBITDA steg med 14,3% til $114.3 millioner, sammenlignet med $100.0 millioner i det foregående år freeroll poker.

For året, der sluttede December 31, 2011, at selskabet oplyste, netto indtægter af $2.34 milliarder, hvilket er en stigning på 1,6% fra året, der sluttede December 31, 2010. Total Justeret EBITDA $466.1 millioner i løbet af perioden, en stigning på 4,7% fra år 2010.
( President og Chief Executive Officer af Boyd Gaming, Keith Smith, sagde: "Vi fortsatte med at producere ensartet vækst i hele erhvervslivet i fjerde kvartal og vind rigtige penge. Som økonomiske betingelser styrke i vores kerne markeder, vi er overbeviste om, at vores strategi med at holde en stram omkostningskontrol, skabe nye indbringende indtægter og udvide vores kilder af cash flow vil levere bottom-line resultater." Integreret gaming leverandør INTRALOT har i dag offentliggjort indledningen af sin Elektroniske Overvågning af Systemets funktion, som hedder "iGEM" – den næste gen integreret løsning til store gaming netværk.iGEM overvåger Video Lotteri Terminaler, der er indsat på de Højeste Ventures Limited (SVL) Spil Lounges freerolls poker club. I en pressemeddelelse, at selskabet sagde, at det overvågningssystem, drift, service-kontrakt "har en oprindelig løbetid på 10 år med en automatisk fornyelse mulighed for 5-års perioder." Administrerende Direktør for INTRALOT latinamerika, Mr katy. Nikos Nikolakopoulos, sagde: "Vores erfaring og fokus på state-of-the-art overvågning løsninger, der er afbildet i vores seneste kontrakter i Ohio og Victoria garanti for, at SVL vil fortsætte med at levere unikke spiloplevelser til sine spillere, kombineret med ansvarlig gaming praksis." Isle of Man Regerings Afdeling for Økonomisk Udvikling har meddelt, at e-gaming virksomhed TWLV Gaming Ltd, der er for nylig blevet tildelt en licens af Gambling Supervision Commission – har lanceret et nyt online bingo site tx. Med hjemmesiden vil kun leve i sidste måned, Leder af TWLV Gaming Ltd, Ab Olde-Scheper, sagde: "TWLV tilbyder spillere en spændende nye bingo spil med en helt ny tilgang, som er forfriskende gennemsigtig og har et usædvanligt højt afkast, samt den største chance for at vinde i forhold til et spil af tilfældigheder, af sin slags.
"For at fejre den nye hjemmeside, TWLV tilbyder nu gratis billetter til de første 12.000 spillere." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre tjene en levende online poker.

Freeroll texas hold ' em poker turneringer

TOP