Fortæl om produktet

FB TW YT PN
P

oker ikke er en sport, der er generelt bedømt af en liga tabellen benjamin moore black jack #2133-20. Der er ikke rigtig et af verdens førende ranking-system ligesom i andre sportsgrene, såsom fodbold eller cricket benjamin biolay casino de paris 28 oktober.
Det er ikke en Olympisk sport, så medaljer ikke uddelt, og med en World Series of Poker November Niner vinder sjældent gør det ud for gader er det svært at afgøre, hvem der er den bedste ktu s5 civil genstand slots. Den nærmeste poker branchen kommer til en liga tabellen slags indebærer, at de fyre over på Bluff Magazine og the power rankings, at de slipper gennem den år ktu s7 civil genstand slots.
Desuden sluttede året på toppen af listen, men garanterer du er også navnet på Bluff Magazine Player of the Year (PoY). Slutter året af på toppen af ranglisten for 2010 og tage hjem den PoY crown er Canadisk, og Team Titan Poker kaptajn Sorel Mizzi.Året har været ganske begivenhedsrigt en for Mizzi, og startede da han kom på tredjepladsen i Aussie Million tilbage i januar sidste år, at tage hjem $638,000. Han bar på hans fantastiske form i hele det år, som omfattede et andet sted i €10.000 No Limit Hold ' em High Roller ved EPT Tallinn, efterfulgt af en femte plads i den samme event ved EPT London, og derefter en syvende plads ved WPT Foxwoods ktu s6 cse omfattet af slots. Mizzi færdig med alt dette ud med niende plads ved WPT Doyle Brunson Five Diamond Poker Classic Main Event, og selvom han ikke vinde noget som helst bestemmelse i 2010, sammenhæng betød sejr for den Canadiske es. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Benjamin moore black jack #2133-20

TOP