Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

sien Gaming Kort (AGB) og Sports Betting Community (SBC) har opbygget sit næste Asian Gaming Sociale Netværk i Manila, den Asiatiske Gaming Efteråret Sociale, der er designet til at samle lokale iGaming fagfolk til drinks, mad og networking hvornår kan du satse på i blackjack. Den Asiatiske Social Gaming vil blive afholdt den 18 September på Skye Bar ved Fort Bonifacio, byder på en fantastisk udsigt, en udendørs bar, komfortable lænestole, og sexy cocktails—et perfekt sted for socialt samvær og hygge hvornår kan du satse i texas holdem. Den ene dag social begivenhed, tiltrække, hvem der er hvem af gaming scene i Manila og videre poker på lager 2. Vi forventer et godt stykke over 100 spil fyre og gals i September Sociale, så hvis du ikke har registreret for begivenheden, kan du gøre det nu for at garantere din adgang til en af de mest ventede iGaming socials i kalenderen. Manila iGaming Sociale, den første iGaming Sociale afholdt i Filippinerne hosted af AGB og SBC Asien, der trak over 75 iGaming virksomheder fra hele verden, hvert af dem havde mange af deres repræsentanter til stede under arrangementet.
Som altid, CalvinAyre.com vil være klar til at dække alle de sjov og festligheder, der har været et dagligt syn på begivenheder som denne. Husk, at dørene til arrangementet, vil du åbne ved 7 pm, så få din påklædning klar, bringe dem visitkort, og forberede sig til en nat af ren uforfalsket sjov høflighed af de fine folk over på Asien Gaming Kort og Sports Betting Community Asien.
Tilmeld dig ved at klikke på et link eller en e-mail til [email protected] Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre poker på victoria casino i london.

Hvornår kan du satse på i blackjack

TOP