Fortæl om produktet

FB TW YT PN
"

Vi sætter Vegas, og at voksne frihed budskab ind i en sammenhæng af, hvad der er nutidens samfundsmæssige og kulturelle diskussion — den #MeToo bevægelse, Sort Liv Sagen bevægelse ideen om empowerment, tanken om at være socialt ansvarlig, millennials, der ønsker at være knyttet til et brand, der er mere end et produkt, men har nogle dybere social betydning," sagde han. R&R, og det LVCVA ville ikke afsløre prisen på annoncen købe, siger, at de ikke-offentliggjorte priser give dem en konkurrencemæssig fordel med deres leverandører hvad er poker vindende hænder. "Essensen af" Hvad der sker her, bliver her' er voksen frihed og selvstændighed," Vassiliadis sagde i et telefoninterview. De annoncer, der er vist på de fire store netværk — ABC, CBS, NBC og Fox — og flere tv-stationer hvad er positiv ev i poker.

De nye 30 - og 60-anden "Kun Vegas Øjeblikke" - annoncer, der blev produceret af Las Vegas-baserede R&R Partnere, den myndighed, reklame konsulent, og der blev skåret fra en serie af kort YouTube film om "seksuel frihed" encore boston harbor poker twitter. Billy Vassiliadis, en partner og administrerende DIREKTØR for R&R Partnere, sagde "Hvad der sker her, bliver her" annoncer ikke vil gå væk, men annoncen strateger sagde de nye temaer, der forventes at give genlyd med en anden målgruppe encore boston harbor spilleautomater. "Det har altid været om voksne frihed, og som er udtrykt gennem valg, selv-bestemmelse, der definerer sin egen oplevelse, eller hvad de ser i en oplevelse, og det er blevet kampagnen." Han sagde, at den nye annoncer give Las Vegas for at sætte moderne temaer på plads. Annoncerne er en afvigelse fra den finurlige "Hvad der sker her, bliver her" annoncekampagne, der normalt indgår en pointe til en scene, der involverer rejser til Las Vegas. De fire annoncer, som hver har en titel, plot og tagline: — "Nu og Da" viser en ung LGBTQ par i kærlighed, med en tur, der starter som et tilflugtssted, hvor de mødtes første gang og bliver til et liv definere erfaring, der slutter med den tagline "Skæbne, der sker her." — "Party of One" viser en kvinde, hvis rejseplaner ændre sig pludseligt, og hun finder sig selv i Las Vegas med mulighed for at gøre noget bare for hende. Las Vegas-Konventionen og Besøgende Myndighed, kastet ud i en række nationale TV-annoncer tirsdag, at moderne temaer med forskellige tegn encore boston høj grænse slots.
"Vi har altid prøvet at være moderne og være forbundet til, hvad der sker på det tidspunkt." Den YouTube-film, filmet det meste i Las Vegas, rettet samme køn ægteskab forslag, relationer på klipperne, arbejdsplads holdning genopfinde sig selv og forkæle sig selv buret exposition chien avec roulette.

Hvad er poker vindende hænder

TOP