Fortæl om produktet

FB TW YT PN
E

r der en bagside?Godt, hvis der er, det ligger i det faktum, at der ikke er meget til Vegas økonomi uden turisme. Den nuværende sats er på 5,7 procent, et tal, der anses for at være "sunde" for en økonomi, i henhold til Federal Reserve. telecharger party poker en ligne gratuit. Kollektivt, de tilbragte $30.5 milliarder, i gennemsnit $827 per hoved, op fra $721 det foregående år. Turister strømmer til byen af Las Vegas, og den Sydlige Nevada gambling metropol hold på global gaming-markedet fortsætter med at vokse betydeligt år efter år telecharger pmu poker sur mac.

Det er fundet, at besøgende udgifter svarende til omkring en tredjedel af det Sydlige Nevada 's bruttonationalprodukt, mens både direkte og indirekte, turisme, der leveres $59.6 milliarder, eller 57.7 procent, i det Sydlige Nevada' s bruttonationalprodukt. Kunne dette være starten på en ny trend i jobskabelsen uden for turistbranchen?Turisme boom har været drevet af en eksplosion af ikke-gaming faciliteter og attraktioner i de seneste år, såsom oprettelsen af MGM ' s T-Mobile Arena, der åbnede sidste år. I virkeligheden, turisme-industrien fortsætter med at udvide på sådan et klip, at det er svært for andre virksomheder at konkurrere." Men Faraday ' s elbil produktionsanlæg, som i øjeblikket er under opførelse i spidsen Industrielle Anlæg, håber at kunne begynde at bygge biler, som i begyndelsen af dette år, og forventer at ansætte 4,500 lokale hvor mange hvide chips får du i poker. Fyrre cents ud af hver dollar, der betales til en medarbejder i det sydlige Nevada er en direkte eller indirekte følge af vores turistindustri," tilføjede han hvordan mange måder at få en straight i poker.

Rapporten fandt, at næsten halvdelen af alle beskæftigede i det Sydlige Nevada havde job på grund af turismen, nogle 407,000 mennesker, eller 44.2 procent af den erhvervsaktive befolkning hvor mange hvide chips for poker.

Telecharger party poker en ligne gratuit

TOP