Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

pillere, der er transporteret til en vidunderlige jord af skinnende, magiske vinder i Rød Rake Gaming ' s nye video slot, Mystisk Spejl only one memory slot works.
I dette mystiske sted, hvor fuglene pippe lykkeligt, enhjørninger, en smuk prinsesse og en mystisk spejl give nøglen til succes only one fragment slot destiny 2. Dette 5/6 x 3 hjul video-slot har også en valgfri "Sjette Hjul", som spillere kan vælge at aktivere, for at prøve at få flere præmier old navy. Gennem denne nye video slot, spillere inviteres ind i en magisk verden, der omslutter dem i spænding, mens de forsøger at tjene fantastiske præmier høflighed af "symboler", der dukker op på hjulene i løbet af de ekstra spins fase. I tillæg til den valgfri sjette hjul, scatter, Wild Mirror symbol og ekstra spins funktion Spejl symbol udløse flere, den særlige ikoner er hvad der gør denne nye video slot særligt black jack løbere. Når de dukker op på hjulene i løbet af de ekstra spins fase af spillet, de er duplikeret på det andet hjul, hvilket gør det til et magisk øjeblik af spændende præmier for spilleren. Brugere kan også få ekstra spins i løbet af denne fase, når tre eller flere "Magic Mirrors" vises, og et nyt symbol er føjet til, hvad der allerede er opnået. Dette øger en spillers chance for at vinde. En fryd for øje og øre, Rød Rake Gaming ' s Mystiske Spejl er designet i HTML, som er andre spil fra Valencia-baseret software udvikling selskab.

Som sådan, denne magiske oplevelse er tilgængelige for at spille på både desktop-og mobile enheder. Denne seneste spillet slutter sig til andre på de seneste udgivelser fra udvikleren som Disco Nætter, Dommere Regel Vis og Jack O ' Lantern og den Hovedløse Rytter. old mill casino north bend.

Only one memory slot works

TOP