Fortæl om produktet

FB TW YT PN
H

årdt liv. Richard Glynn, Ladbrokes, CEO, udtaler: "Vi er glade for at forlænge vores mangeårige samarbejde med OpenBet gennem en mere fleksibel aftale, som tilbyder indtægter muligheder for at begge parter og øger udvalg af spil, som vi tilbyder antik. CampaignLive rapporter agentur kilder siger, at virksomheden arbejder med mellemmand Strandskader at finde et nyt selskab nikkel slot maskine værdi. Han tilføjede: "Det internationale fokus vil være på Kina, Spanien, Danmark og andre nye muligheder på markedet." BetVictor er i forhandlinger om at ændre det selskab, der håndterer sin reklame konto. OpenBet og Ladbrokes har underskrevet en ny, større udbud aftale om at køre i en årrække poker online for at vinde rigtige penge.

Det bringer ned i tæppet på Home ' s år eller så, har ansvaret for den konto, og det kan betyde, komiker Paddy McGuinness ikke længere vises i reklame-kampagne online poker tips fra de professionelle. Han vil bare nødt til at holde sig beskæftiget med 30 kvinder og én mand hver lørdag aften online poker turnering poker bankroll management. En talsmand for selskabet bekræftede, Adam Greenblatt vil tage over Hopgood ' s rolle red hot poker olie malerier.
Det betyder, at Drengene vil bevare brug af sportsbook og casino software såvel som at tage på OpenBet Remote Gaming Interface (RGI) og Online Produkt Køreplan.

Antik

TOP