Fortæl om produktet

FB TW YT PN
E

n høring om Restaurering af Usa ' s Wire Act (RAWA) vil blive afholdt på onsdag, efter i første omgang er planlagt til den 5 Marts er internationale online gambling juridiske. RAWA er en regning, der igen vil ændre 1961 Wire Act, som er placeret et forbud mod visse typer af betting forretning, og vil nu placere et føderalt forbud mod online gambling i USA, med undtagelse af hest racing og sport.
Lovforslaget blev fremlagt i februar af Republikanske Kongresmedlem Jason Chaffetz, efter tilsvarende lovgivning, der blev fremsat af Senator Lindsey Graham sidste år, selvom der ikke har modtaget en høring hvordan til at tilføje flere slots i mugen 1.0. Retsmødet blev udsat efter en vinterstorm i Washington D hvordan til at tilføje flere slots til multi-værktøj no man ' s sky.
var forventet, men den AMERIKANSKE House Judiciary Committee nu officielt lister retsmødet, med titlen H hvordan til at tilføje flere slots team i cs go. 707, som er planlagt til 4 pm EST med Huset Retsvæsen Underudvalget om Kriminalitet, Terrorisme, Homeland Security og Undersøgelser hvad er tre af en slags kaldes i poker. Lovforslaget er rapporteret til at være bakket op af Las Vegas Sands Corporation CEO Sheldon Adelson, hvis Koalitionen til at Stoppe Internet Gambling lobby-gruppen ønsker for Kongressen til at placere et føderalt forbud mod online gambling hvad er der at omfanget ud i casino. Et generelt forbud mod OS online gambling blev placeret med gennemførelsen af 2006 Ulovlige Internet Gambling Enforcement Act, men loven blev ændret, når justitsministeriet præciserede Wire Act i 2011, hvilket giver medlemsstaterne til at legalisere online gambling uden sportsvæddemål..

Er internationale online gambling juridiske

TOP