Fortæl om produktet

FB TW YT PN
U

nder et nyligt interview med BBC, Damon rullede ud af hans bedste Teddy KGB indtryk, og mere for nylig, tirsdag aften, Damon gav den tydeligste indikation alligevel, at der kunne være en efterfølger efter at dele nogle indsigter om Steve Eisen Vis. Hvad synes du?Vil du gerne se en fortsættelse?Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre lady gaga-poker face live grand tidende. "Ved den tid, de er 21, de har oplevet, at millioner og millioner og millioner af hænder," sagde en begejstret Damon lady gaga-poker face live ellen.
Der eyesore af en poker film er dukket op på samme tid, den Amerikanske film producer og executive-studio-lejlighed, Harvey Weinstein CBE, fortalte pressen, at han havde indledt drøftelser med Matt Damon om reprising hans tole som McDermott og efterfølgeren ville være 'øjeblikkelige' lady gaga-poker face live orange rockcorps. Du kan se den fulde klippet nedenfor.
Damon fortsatte hans glade splutter med at sige, hvor interessant ville det være at se, hvordan hans gamle karakter, og John Malkovich ' s karakter ville passe ind i den nye verden. Det er stadig den dag i dag den bedste poker film, der nogensinde er lavet, et faktum der understreges af den katastrofale Runner Runner, udgivet i 2013 medvirkende: Ben Affleck og Justin Timberlake brian christopher slots buffalo guld. Matt Damon har givet den tydeligste indikation inquite et stykke tid, at forfattere Brian Koppelman og David Levien kunne buste en efterfølger til Rundbold under en diskussion med talkshow-vært Steve Eisen brian christopher slots dans.

"De fyre {Rundbold forfattere David Levien og Brian Koppelman} har du en god idé, en måde at gøre det mere internationale, hvor du starter kortspil i Paris, der er mur, jeg ønsker at sige." Weinstein fortalte reportere. Ak, alt er ikke tabt trommer.

Lady gaga-poker face live grand tidende

TOP