Fortæl om produktet

FB TW YT PN
K

-baseret Innovative Teknologi er en udbyder af håndtering af kontanter-teknologi til gaming, underholdning, transport, detailhandel og kiosk brancher talking stick arena poker room. Jade, der er baseret i Manila, er en distributør af gaming-maskiner i Asien og Stillehavsområdet, der arbejder med nogle af verdens førende producenter at finde den slot på nedtur.

I løbet af de sidste par år har vi været stigende vores tilstedeværelse i regionen, og det hastigt voksende marked i Filippinerne er spændende for os," sagde Marcus Tiedt (afbilledet til højre), salgsdirektør i Innovative Teknologi at finde den plads. At arbejde med Jade vil sikre, at vi kan give vores kunder over hele Filippinerne med høj kvalitet og service, de forventer," tilføjede han.oe Pisano (billedet til venstre), direktør for Jade, sagde den vifte af produkter fra Innovative Teknologi", der er ideel" til markedet i Filippinerne den golf swing.

Vi er imponeret af Innovative Teknologi, produkter og er glade for at arbejde med dem for at hjælpe virksomhederne med at reducere deres driftsomkostninger og forbedre deres kunders oplevelse," Hr at finde en ledig parkeringsplads slot. Pisano sagde. miglior sito di poker på nettet.

Talking stick arena poker room

TOP