Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

et omfordeler mere end 90 procent af sin indkomst til de større sportslige bevægelse, som betyder, at hver dag, der svarer til millioner går til at hjælpe atleter og sport organisationer på alle niveauer i hele verden i slot boston herald. For mere information, besøg Geni Sports hjemmeside https://www.geniussports.com Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Alle sportskonkurrencer, som er omfattet af IOC ' s Integritet Betting Intelligence System (IBIS), herunder begivenheder ved de Olympiske lege og en række konkurrencer arrangeret af Internationale Organisationer (IFs) er underforstået i den agreement tilmeldingsgebyr for poker turnering.
Baseret på den nye aftale, Geni, Sport, gennem sin Sport Integritet Skærm (SportIM) tjeneste, vil støtte IOC opfylde sin forpligtelse til at fremme og støtte fremme af etik i sport tilmeldingsgebyr for poker hånd. Baseret på integritet, Geni Sport er blevet betroet partner for hundredvis af sportslige organer, herunder verdens største internationale forbund og professionelle ligaer såsom FIBA, MLB, EPL, LaLiga, ATP-og WTA.
Vi ser frem til at dele vores ekspertise og intelligens til at støtte forebyggelse af match manipulation for yderligere at sikre integriteten af disse store og ekstraordinære konkurrencer." Kontakt Christopher Dougan T: +1 (202) 766 4430 E: [email protected] W: www.geniussports.com Om den Internationale Olympiske Komité (IOC) Den Internationale Olympiske Komité er en not-for-profit, uafhængig international organisation, der består af frivillige, som er forpligtet til at opbygge en bedre verden gennem sport tilmeldingsgebyr for poker kryds og tværs. Vi har identificeret de ansvarlige organisationer, som kan hjælpe vores globale bestræbelser på at forebygge korruption og er henrykt over, at vores nye partnerskab med Geni Sport san juan marriott resort and stellaris casino tilbud. By udveksling af oplysninger og bedste praksis på tværs af disse begivenheder, at begge organisationer vil være i stand til at forbedre deres respektive områder af ekspertise gennem brug af specialist sports integritet teknologi.

I slot boston herald

TOP