Fortæl om produktet

FB TW YT PN
T

irsdag den 7 Marts 2017 – Fodbold Form Labs, de førende fodbold betting software på markedet, har indgået et indhold partnerskab aftale med Betfair i Australien kan du tjene penge ved at spille poker. Som en del af aftalen, Fodbold Form Labs leverer redaktionelle eksempler for hver Premier League-armatur, som er hostet på Betfair Australia ' s Hub kan du tjene penge online poker. Fodbold Form Laboratorier tyder på, mindst én indsats i hvert eneste spil, der har allerede lavet et overskud på 7,5% ROI til dato for udveksling af spillere ord.

Betfair Australia, slutte dig til en stadigt voksende portefølje, der allerede indeholder Oddschecker.kom der begynder med bogstaverne poker. En række produkter, der kan integreres nemt og bruges på tværs af web, mobil og affiliate platforme ord til en blackjack dealer kryds og tværs. Bettorlogic administrerende DIREKTØR Andrew Dagnall, udtaler: "Vores Premier League-indhold udgør en stor del af vores Fodbold Form Laboratorier produkt, og vi er rigtig glade for vores indsigtsfuld analyse har allerede haft stor indflydelse ord.

Vi ser frem til et velstående og indbringende partnerskab." Betfair Australia ' s Nick Heathcote sagde: "Vi er altid på udkig for at give vores kunder med premium-indhold for at hjælpe dem til at træffe bedre beslutninger, når du spiller, nu vil de have en grundig analyse af den hver eneste Premier League-kamp, da vi nærmer os den sidste strækning." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre som du kan gøre ud af ordet poker.

Kan du tjene penge ved at spille poker

TOP