Fortæl om produktet

FB TW YT PN
M

issionen er at opbygge et stærkt fællesskab og en platform for online og landbaseret gambling industrien, hvor hver virksomhed kan drage fordel af eksponering og selvfølgelig drage fordel af uddannelses-sessioner. Jonathan Galea – Juridisk Rådgiver på NetEnt & Formand for Bitmalta kommenterede: "Sikkert at sige, at CEEGC er hurtigt ved at blive for at gå til boutique gaming konference, med en fantastisk balanceret vifte af emner, der er dækket i tilstrækkelig detalje.

Frokostpausen gav plads til mere networking som delegerede fik chancen for at fortsætte, hvor de har slap af, mens du nyder et godt måltid. Panelet, som blev titlen som "Hvor er den Centrale Europæiske gambling branchen på vej hen?" fremhævet bekymringer i markedet, som er beliggende i regionen hard rock cafe poker chips. Præsentationerne var begrænset til et kort 2 minutters tale, og det var blandt fremhæve øjeblikke i morgen hard rock cafe orlando casino.

Programmet fortsatte med en ny episode af Innovation Talks-serien, som blev titlen som "Innovation Talks – De Cryptocurrency Effekt", og blev bestyret af Joseph F hurtig hit spillemaskine online gratis. Begge højtalere har bragt en stor mængde opdateringer om aktiviteter i regionen. Dette er en klar opfordring til en ny og moderne forordning ramme hurtig hit spilleautomat odds. Gambling turisme er en vigtig del af den kroatiske gambling sektor, og har været den vigtigste drivkraft i indtægter for staten. 28 September 2017, Budapest: Den anden udgave af de Central-og Østeuropæiske Gaming Konference (CEEGC) fandt sted i sidste uge i Budapest på Kempinski Corvinus Budapest.

Hard rock cafe poker chips

TOP