Fortæl om produktet

FB TW YT PN
N

etEnt administrerende DIREKTØR Per Eriksson kommenteret på det nye spil ved at erklære: "Som first-mover i virtual reality (VR), NetEnt har været på forkant af igaming' s anvendelse af teknologi, da afsløre sine planer for at VR i 2016. Spillet blev vist i en operatør-klar-format og er fuldt spilbare black jack. I midten af oplæg var virtual reality (VR) indhold, med den erhvervsdrivende fremviser sin nye spil med titlen Gonzo ' s Quest VR tag og fundament belægning sds. Med dette tilbud, digital teknologi blev brugt til at forbedre gameplay til en bedre oplevelse for spilleren black jack tag cement hærdetiden.

State-of-the-art " virtual reality-teknologi blev brugt i skabelsen af spillet til at give slot til at nydes via web-browser i stedet for spillere har brug for at downloade et program for gameplay. I denne uge, i London og har været vært for ICE Totally Gaming 2018, med de bedste af de bedste i gaming industrien på hånden til at fremvise deres varer, herunder førende digital gaming løsninger leverandør NetEnt.

Med denne service, operatører, der kan øge, hvor effektiv og præcis, at de er med marketing kampagner 888 poker og 888 casino. Spillet blev skabt i HTML5-format og bruger real-time 3D 888 poker konto midlertidigt deaktiveret.

Spillere vil få adgang til dette nye spil af sommeren 2018 888 poker 88 dollars gratis.

Black jack

TOP