Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

er har været uger med rygter flyver rundt hestevæddeløb industri om, hvorvidt British Horseracing Authority (BHA) ville være under en race fixers til galgen. Det er nu blevet afsløret, at fem jockeys og to ejere har fundet skyldig i "grove overtrædelser" af reglerne for væddeløb, og er blevet opkrævet som følge heraf hvordan at vinde på slot maskiner 2021.
Den jockeyer sigtet er ex-Mester-lærling Greg Ret, Paul Doe, veteran Jimmy Quinn, en af Storbritanniens førende kvindelige ryttere Kirsty Milzcarek og Paul Fitzsimons hvordan at vinde på slot maskiner på mohegan sun. Maurice Sines og James Crickmore er de to ejere opkrævet sammen med seks andre mænd i forhold til lovovertrædelser.

De center på heste, der bliver lagt til at tabe på betting udvekslinger i forbindelse med 10 løb, der fandt sted mellem den 17 januar og 15 August 2009 hvordan at vinde på spilleautomater på kasino. Sanktioner for overtrædelser, er sever og retningslinjer siger, at enhver jockey skyldig i "bevidst ikke at ride en hest for at opnå det bedst mulige placering for personlig belønning eller vide det er blevet lagt til at tabe," står over for en diskvalificering af mellem fem og 25 år. De har også været sigtet for en overtrædelse, der påstår, "at de kommunikerede direkte eller indirekte til en eller flere betting exchange-konto indehavere, for materiel belønning, gift, for eller gavn i form af oplysninger om udsigterne for den navngivne hest". Det påstås, at andre individer, jockeyer, der er undtaget, "forårsaget jockey i kapløbet om at handle ved at kommunikere direkte til ham eller indirekte, på hans anmodning og for materiel belønning, gift, for eller gavn i form af intern viden i forhold til den navngivne hest" hvad er ranking hænder i poker.

De afgifter er udbredt, og det ville se udefra, at den hestevæddeløb industri er at få hård på disse former for snyd. Indtil sagen har konkluderet, at den Faglige Jockeyer Forening forklarede, at de vil "fortsætte med at tilbyde rådgivning og støtte til jockeyer, hvis de søger det." Efter dette tilfældet, konkluderer de er på deres egen og, hvis skyldig, så de bør være. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Hvordan at vinde på slot maskiner 2021

TOP