Fortæl om produktet

FB TW YT PN
F

ull Tilt Poker moderselskab Pocket Kings har fulgt op på en række af tab af arbejdspladser ved at frigive en erklæring, der tyder på, at den foreslåede investorer er faldet af i svinget malette poker toy club. I pressemeddelelsen hedder det: "På August 16, Irske baseret Pocket Kings Ltd., brand eksekutor for Full Tilt Poker moniker, der er indgået eksklusivitet periode med forhandlinger med deres nuværende potentiel investor." Før du tilføjer, "Mens Pocket Kings Ltd.har planer om at fortsætte drøftelserne med sin nuværende investor, virksomheden har nu indledt forhandlinger med andre potentielle investorer til at afslutte salg/partnerskab af Full Tilt Poker-mærket og dets aktiver." Hvad Pocket Kings siger nu, er, at det selskab, der engang var slået for virksomheden, eller visse dele af det, har mistet interessen på vil ikke være at tage virksomheden af deres hænder black jack 2 ton hydraulisk vogn jack. Gør forsinkelse givet til dem af Alderney Gambling Control Commission (AGCC) se alle de mere unødvendig black jack 2 ton jack. Det betyder også til stede mulighed for, at nye investorer, de er på udkig efter, vil betyde en yderligere udvidelse til retsmødet – forbi den aktuelle planlagte dato for 15 September black jack 2 ton motor hoist. I form af deres kunder, udgivelse indeholder en undskyldning for den "mangel på kommunikation" i løbet af de sidste par måneder.

Den undskyldning.. har du modtage en 1099 for gambling gevinster. "det har været kæmper med uventede og komplekse juridiske og finansielle spørgsmål, der opstår fra Black Friday og dens efterspil vil du genvinde spell slots efter et niveau op. Hertil kommer, at virksomheden har haft til at være velunderrettet om videregivelse af fremskridt i forhandlingerne med potentielle investorer, fordi der ofte er et krav i streng fortrolighed." Fra lyden af ting, hvis der er nogen nye forhandlinger vil det være meget usandsynligt, at de fortæller nogen om det.

Lad os bare håbe på en lækage!Mere bekymrende faktum at komme ud af denne pressemeddelelse er, at det ikke ser ud som om at spillerne får deres penge, til enhver tid snart. Det kommer efter endnu en klasse sagsanlæg mod online poker virksomhed og det man kommer til at rulle på et stykke tid endnu. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Malette poker toy club

TOP