Fortæl om produktet

FB TW YT PN
J

ockey Club Information Systems Inc.har købt et flertal interesse i BloodHorse i februar 2015, med Fuldblod Ejere og Opdrættere Association bevarer den resterende ejerandel hånd rankings i kort dæk poker. Alan Byrne, administrerende direktør og chefredaktør på Racing Post, der sagde: "Fuldblods racing og avl er globale brancher, og denne aftale vil give alle parter til at udvide deres dækning af væsentlige begivenheder rundt omkring i verden på en overbevisende måde, der vil appellere til alle vores læsere." "Vi er glade for at arbejde med to af de mest respekterede Fuldblods nyheder organisationer i verden for at give den mest omfattende dækning af Thoroughbred racing og avl industrier," sagde John K. Yderligere oplysninger er tilgængelige på bloodhorse.kom.

"Dette samarbejde vil øge omfanget af indhold, der udbydes af den enkelte organisation ud over at skabe attraktive muligheder for annoncører." BloodHorse har skildret Fuldblods-branchen siden 1916 og er dedikeret til forbedring af Fuldblods avl og væddeløb hånd rangering i poker diagram. Racing Post er nu en førende digital udgiver med en innovativ mobil-app og fuldt funktionsdygtig hjemmeside – racingpost.com samt en voksende business-to-business-division som udvikler indhold og produkter for en række nationale og internationale partnere hånd rangering i poker texas holdem.
For yderligere information, kontakt venligst: Ben Cleminson – Pladsen i Luften – [email protected] Lucy Watson – Racing Post – [email protected] John K Keitt Jr – BloodHorse – [email protected] Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. BloodHorse producerer udbredt daglige og ugentlige redaktionelle indhold på Thoroughbred racing og avl, herunder via sin navnebror ugentlige magasin, BloodHorse Daglige og sociale medier platforme. Dette partnerskab bygger på en eksisterende indhold-ordning for fordeling af salget nyheder med disse publikationer, der er oprettet i 2015.
Under den nye aftale, som parterne kan dele hinandens racing, bloodstock og salg af indhold samt udvalgte kolonner vises i nogen af de tre forretninger hvorfor gambling bør ikke forbydes. Keitt Jr., administrerende DIREKTØR, udgiver og redaktionelle direktør for BloodHorse hvorfor spil skal være lovligt i texas. Samtidig giver detaljerede racing form for BRITISKE og Irske thoroughbred racing, Racing Post har en omfattende nyhedstjeneste, der dækker Europa, Usa og andre store racing jurisdiktioner hvorfor gambling bør være forbudt.

Hånd rankings i kort dæk poker

TOP