Fortæl om produktet

FB TW YT PN
o

ttery operatør GTech SpA har bekræftet, at det er i forhandlinger om at købe New York-børsnoterede gaming leverandør Internationale Spil Teknologi (IGT). Tech bekræftet i en kort pressemeddelelse, der blev udsendt mandag, at "det er engageret i indledende, sonderende drøftelser som en del af en proces vedrørende en potentiel transaktion med IGT" gratis reel slots med bonus.

Tech har allerede engageret rådgivere til at hjælpe med de forhandlinger, virksomheden er anført gratis rigtige penge slots online. Det gav ingen værdi for en potentiel bud hvor meget er en slot maskine.
Den IGT, direktion og senior management er i øjeblikket involveret i en efterforskning, men ingen beslutninger der er truffet af bestyrelsen om en bestemt alternativ til rådighed for virksomheden," sagde det.n fredag, rapporterede Reuters, at mindst fire virksomheder var der forfølger et bud på IGT, herunder GTech og private equity-selskab Apollo Global Management, LLC, der er medejer af casino operatør Caesars Entertainment Corp Så langt, kun GTech, der har bekræftet forhandlinger med IGT hvor meget er oppo a15 slot i nigeria. Efter vores skøn, GTech kunne købe IGT på US$17/share udelukkende med gæld på 4,3 x pro forma gearing, hvilket tyder på endnu større kapacitet til at overbyde en privat bejler," Telsey USA-baserede Telsey Rådgivende Gruppe, sagde i en rapport på fredag..

Gratis reel slots med bonus

TOP