Fortæl om produktet

FB TW YT PN
J

uli 2017 – Singapore:Den største sports-medier ejendom i Asiatisk historie, EN Championship™ (ÉN), var vært for en blockbuster begivenhed foran en pakket Thuwunna Indoor Stadium i Yangon, Myanmar sidste fredag, 30 juni, udstationering rekord-høje sociale medier vækst statistik shopping slots for sårbare asda.

Transmitteret til millioner af mennesker fra hele verden, den ENE: LYSET AF, at EN NATION var en magisk aften med autentiske handling, kampsport, sand kriger ånd, og uhæmmet tapperhed." Om natten den 30 juni, ET Mesterskab indsendt rekord sociale medier numre, nyder en anden kraftig acceleration af sit publikum rækkevidde, omfang og inddragelse af numre. EN: LYSET AF, at EN NATION så Myanmar crown for første gang verdensmester i enhver sport, elektrificerende en hæs tilskuerne hepper på sin nye mester foran et globalt publikum. Har MAN kastet sin video vist tal fra 312 tusind video visninger i 2014 til en kæmpestor årsbasis 600 millioner, video, udsigt til 2017 (baseret på de faktiske resultater fra første halvdel af 2017). ET Mesterskab er udsendt til over 1 milliard brugere på tværs af 118+ lande rundt om i verden, med nogle af de største globale tv-stationer, herunder FOX Sports, Setanta, MNC, Astro, Thairath TV, ABS-CBN, TV5, MYTV, HTV, OSN og meget mere gambling er lovligt i frankrig. Det var et følelsesladet øjeblik for vores nye world champion, og en fantastisk sejr for nationen Myanmar. Det har også set sit højdepunkt TV ratings dele spike til 11-26% fra 1-2% for blot tre år siden. Den samlede sociale medier statistik registreret 5,4 millioner videovisninger om dagen, herunder over 3,2 millioner videovisninger med 80 tusind aktier til main event opsummere.

I data stammer direkte fra Nielsen, Facebook og Repucom tidligere på året, ET Mesterskab fortsætter med at opleve en eksponentiel vækst i 2017 gambling er lovlig i canada. EN Mesterskabet har udgivet tre blockbuster begivenheder i en række, som for nuværende, med Manila er EN: KINGS OF DESTINY, Singapore er EN: - DYNASTIET AF HELTE, og nu Yangon er EN: LYSET AF, at EN NATION, med hver begivenhed forankringen rekordstore tal i oprindelseslandet gambling er en synd.

Shopping slots for sårbare asda

TOP