Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en igangværende sagaen, der involverer Kazuo Okada ' s påståede bestikkelse af tidligere Pagcor embedsmænd, der ventes at ramme new jorden kort efter Department of Justice sekretær Leila de Lima, fortalte reportere, at resultaterne af det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM er kontrolundersøgelse omkring sagen er planlagt til at blive frigivet i denne måned hvad betyder stud betyde poker.

Undersøgelsen har taget længere tid, end hvad det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM forventet, men efter talrige udvidelser, DOJ sekretær har officielt givet fact-finding team ledet af Senior Assistant statsadvokaten Rosalina Aquino en end-of-the-måneders frist til at indsende resultaterne af rapporten. For at være fair over for efterforskerne, at den påståede bestikkelse sag, der involverer Okada og en Rodolfo Soriano, en tidligere Pagcor associeret virksomhed, som arbejdede under ex Pagcor chef Efraim Genuino, har ikke været en nem undersøgelse slot maskine la grande fuga. Langt fra det, faktisk slot maskine kostenlos spielen ohne anmeldung.

En række frister, der ikke var opfyldt på grund af de vanskeligheder, som undersøgere erfarne i at få adgang til potentielle vidner i Filippinerne og i Japan, noget, der var forventet i betragtning af den alvorlige karakter af de påstande, som bliver kastet mod Okada og dens Vegas-baserede datterselskab, Aruze USA slot maskine la noire anelse om. De påstande, der først blev bragt for dagens lys i slutningen af sidste år, efter en rapport fra Reuters sagde, at betalinger, der blev foretaget af Okada Universal Underholdning gennem Aruze USA til visse Pagcor embedsmænd. I den rapport, Reuters identificeret Soriano som Pagcor embedsmand, der har modtaget den påståede bestikkelse, der udgjorde $40 millioner . Pengene var blevet overført fra Aruze USA til Fremtidige Formue, en Hong Kong-registreret virksomhed, der er etableret og drives af flere Universal medarbejdere detroit.
$5 millioner blev sendt via Fremtidige Formue til Soriano-ejet Folks Teknologi Holding Ltd., mens resten gik til Subic Fritid og Ledelse, en virksomhed af ubestemt ejerskab, der er registreret på de Britiske jomfruøer i September 2008 motor city casino skydning. Den resulterende brouhaha over disse påstande tvunget Pagcor til at anmode om en fact-finding-probe fra det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM med den sidstnævnte opgave at komme til bunds i anklagerne og komme med sin vurdering, og hvad vigtigere er, anbefalinger om, hvordan man skal tackle de tilfælde bevæger sig fremad. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Hvad betyder stud betyde poker

TOP