Fortæl om produktet

FB TW YT PN
G

lenn Martin, lederen af engelsk fodbold ' s styrende organ, the Football Association (FA), har opfordret til en afgift, der pålægges gambling industrien til at finansiere amatør fodbold i landet poker roja grados de alkohol. I et interview med the Daily Telegraph på torsdag, Glenn foreslået en cash pool for fodbold, der stammer fra bookmakere' indtægter ville være en "fair return" for virksomheder, "brug af dells immaterielle rettigheder." Den idé har ekkoer af "integritet gebyr", at sport ligaer har krævet, at operatørerne på de nyligt liberaliserede OS sports betting markeder, som er sidst blevet omdøbt til en "royalty fee." Glenn ' s ord kommer kort efter hans mislykkede forsøg på at sælge FA-ejet Wembley Stadium, hjem til England national soccer team, til OS-Pakistanske forretningsmand Shahid Khan, ejer af Jacksonville Jaguars og EPL team Fulham FC black jack tag gard 700 home depot.

FA ville have brugt pengene fra £600 mio (mio.) aftale om at finansiere amatør fodbold faciliteter i hele STORBRITANNIEN. Khan trak tilbud i sidste uge, kalder det "alt for kontroversielt", efter at det blev klart, at en betydelig del af de 127-stærk FA rådet ikke bakker op om forslaget. Men gambling industrien har reageret vredt til Glenn ' s backup-plan black jack taget følte selvklæbende screwfix. Clive Hawkswood, administrerende direktør for Remote Gambling Association sagde, at væddemål industri er allerede stærkt beskattet, og i øjeblikket betaler for brugen af FA ' s immaterielle rettigheder.
"Sideløbende med, at betydelige midler flow fra væddemål til fodbold industrier gennem en vifte af kommercielle partnerskaber som sponsor -, reklame-og joint ventures, tilføjede han. "Hvis fodbold myndigheder, der ønsker at bruge nogle af disse midler til at støtte folkelige fodbold så er det en mulighed, at de kan overveje, men der er ikke grundlag for indførelse af en lovfæstet betting afgiften til støtte for, hvad de fleste mennesker ville overveje at være en yderst velhavende sport," sagde Hawkswood. Gillian Wilmot, formand for Senet Gruppe, som formår ansvarlig gambling for bookmaking industrien, sagde i en erklæring til Press Association, at bookmakerne allerede betaler en præmie for reklame sammen med live fodbold og andre sportsgrene — penge, der går til tv-selskaber, som igen er til gavn sport gennem salg af tv-rettigheder. "I stedet for at lede til yderligere at tjene penge på gambling' s forhold med live sport, FA, klubber og tv-selskaber bør være på udkig for at arbejde med gambling industrien til at reducere mængden af spil reklame omkring fodbold," sagde hun black jack taget følte selvklæbende anmeldelser. "Dette er for at beskytte de unge mod eventuelle fremtidige skader." I 2017, forskere at analysere tre episoder af BBC 1 s flagskib fodbold fremhæver vis Kamp i Dag konstateret, at gambling logoer dukkede op på skærmen, for mellem 71% og 89 procent af tiden, på trods af BBC 1 er en ikke-kommerciel kanal..

Poker roja grados de alkohol

TOP