Fortæl om produktet

FB TW YT PN
"

Irland er sport, kultur, løber dybt, med hundredvis af tusindvis af passionerede fans følgende både "rigtig fodbold" og "gridiron fodbold' på tværs af de Europæiske og Amerikanske sport ligaer," DraftKings Chief International Officer Jeffrey Haas sagde hvordan til at beskatte gambling gevinster.

Tallene viste, at Irland har brugt €2,5 milliarder ($2.94 milliarder) på sports industrien sidste år. Med DraftKing ' s indtræden på markedet, Irske fantasy spillere kan nu være i stand til at nyde tilbud som engelske Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, La Liga MX, MLS og flere, Golf (PGA & European Tour), Mixed Martial Arts, eSports, CFL, Euro League Basketball samt et omfattende sortiment af Amerikansk Sport, herunder: NFL, MLB, NBA, NHL og NASCAR hvordan til at lære texas holdem. DraftKings er i det væsentlige den anden skærm for sports fans at se en kamp på pub, derhjemme eller på farten." DraftKings første udtryk for deres planer om at ekspandere i Irland efter den AMERIKANSKE Federal Trade Commission (FTC) dræbte sin påtænkte fusion med FanDuel i August hvordan til at tage poker ud af clipper lettere. border. I en erklæring, DraftKings sagde, at de valgte Irland til at blive næste Eu-land for at opleve deres mærke daglige fantasy sport på grund af landets inderlig sports fans. DraftKings plan om at gøre sig gældende i Irland med sin Liverpool Billetter til Kampen fremme på oktober 9. Vi øge forbindelse med vores spændende konkurrencer, innovative indhold og real-time sport analyse og data hvordan til at tage poker noter.
På spil i den begivenhed, der er billetter til den kommende Liverpool FC vs Manchester United FC-match på oktober 14, 2017.

Hvordan til at beskatte gambling gevinster

TOP