Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

RJEL ' s nyeste tal viser, at den franske sports betting-markedet faldt 23% i forhold til samme periode sidste år hvordan til at blokere tabel gaver på zynga poker.

Sport brutto gaming indtægter faldt 24% fra dkk 38m til €29m hvordan til at blokere tid slot i outlook. Hest racing så ikke sådan falde som grov gaming indtægter for, at den del af markedet, var 77% til €69m.

Det er den samme sektor af markedet, at Pari Mutuel Urbain (PMU) fortsætter med at nyde og kan forklare, hvorfor tallet er sådan en positiv en. Det er anden gang, at sports-betting markedet har vist et fald, og det har ført nøgletal til at frygte, at en ureguleret operatører vil komme tilbage til forgrunden.
Jean-Francois Vilotte, formand for ARJEL, fortalte Le Figaro det nuværende system "Er tæt visse at føre til et fald i skatteindtægterne til Staten på mellemlang til lang sigt, og de illegale operatører at komme tilbage til at tage markedsandele, hvilket ville være en bekymring for tilsynsmyndigheden, og Statskassen." De kommentarer, der kunne pege på markedet, der søger en ændring af skattesystemet, så det er baseret på brutto gaming indtægter og ikke beløb, der er satset. Kritik af den nuværende ordning har eksisteret i et stykke tid, Stéphane Courbit kommenterer, at "den værste online gambling love i Europa" blev dræbt sin selskabets virksomhed. Det ser ud til, at vedvarende fald i markedet endelig kan tvinge Frankrigs side hvordan til at blokere tidsintervaller på opentable. Det er, hvad der sker, når styret er oprindeligt lagt ud, så meget til fordel for den tidligere duopol FDJ og PMU holdt så, at andre virksomheder med at finde det vrinske-på umuligt at gøre en fortjeneste foto poker lunettes de soleil. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre.

Hvordan til at blokere tabel gaver på zynga poker

TOP