Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

i kan virkelig ikke vente til kick-off-sagen i næste uge, og vis iGaming verden, hvad SiGMA handler om." SiGMA Start Pitch En af de mest ventede begivenheder på SiGMA 2017 er Start Banen, som vil finde sted på Nov. The Malta Gaming Awards vil have 12 kategorier, som hver genkende en bestemt bidrag til iGaming industrien hvordan at kontrollere.

Marker dine kalendere, fordi toppen af iGaming Malta (SiGMA), der er tilbage, og det er større end nogensinde gratis slots ram. Repræsentanter for disse virksomheder vil stå over for et panel af succesfulde iværksættere, herunder Morten Klen, Klein-Gruppen; Carla Maree Vella, i Optimizer Investere; Julie Meyer, Ariadne Kapital; Simon Collins, af Gaming Riger; Robin Reed, af Gaming Innovation Gruppe; Roger Walker, af Partis Løsninger, og Ory Weihs, af XLMedia hvordan at kontrollere.

Alt går til planen, og vi forventer op til 7000 personer, som er uden fortilfælde for et poker event i Malta gratis dimm slots i linux. Den fjerde udgave af Maltas største iGaming topmøde vil blive afholdt mellem Nov hvordan til at kontrollere frie hukommelsespladser i linux. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre grand palladium casino og spa punta cana.

Hvordan at kontrollere

TOP