Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

merican games udgiver Wizards of the Coast har meddelt, at indgåelsen af en alliance med kæmpe producent af legetøj Hasbro Indarbejdet, der er til at se parret etablere et eSports program for den tidligere ikoniske Magic: The Gathering brand ai texas holdem poker offline. Multi-million præmiepulje: Washington-firma der anvendes et officielt torsdag pressemeddelelse til detaljer, der i den kommende eSports kampagne, der er designet til at tiltrække fans af sine Magic: The Gathering kort spil og er at have et $10 millioner samlet præmiepulje fordelt over hele mærkets bordplade og digitale tilbud aide au poker en ligne. Magic Pro League dannelse: Renton-hovedkvarter Wizards of the Coast erklærede, at partnerskabet er at også involverer etablering af Magic Pro League, som er til at omfatte 32 af verdens bedste Magic: The Gathering konkurrenter, der hvert er forsynet med spil og streaming-kontrakter til en værdi af op til $75,000 slot makine oyunlar bedava. Det erklæret, at disse nyligt professionel aficionados vil efterfølgende være forpligtet til at konkurrere via Magic: the Gathering Arena online-version af sit spil i en ny serie af ugentlige match-ups, døbt den Mytiske Mesterskaber. Forpligtelse til at eSports: Chris Pik, Formand for Wizards of the Coast, forklarede, at Magic: The Gathering har hidtil tjent på over 35 millioner spillere i mere end 70 nationer, og at hans firma 's samarbejde med Hasbro Incorporated er bestemt til at præsentere disse aficionados med en "åben platform" til at konkurrere. Pik' erklæring læse... "i Dag er en meget vigtig dag for Magic: The Gathering, som vi annoncere vores forpligtelse til at eSports og vores Magic: The Gathering spillere udvikler sig i vores turnering struktur til at omfatte en $10-million i præmiepenge.
Vi er fuldt ud at omfavne eSports og bekræfter Magic: The Gathering, som en leder i collectible card game kategori, mens at give lukrative muligheder for fordele, spillere, sponsorer og eSports-partnere." Marts lancering: Pik beskrevet Mythic Mesterskaber, som 'det nye flagskib konkurrence til Magic: The Gathering Arena eSports og bordplade Magic: The Gathering konkurrencedygtige play' før og proklamerede, at ligaen er at blive officielt lanceret næste år via en $1 million invitational begivenhed til at blive afholdt som en del af slutningen af Marts PAX East i 2019, i Boston, Massachusetts. Nå 'nye højder': For hendes del, Elaine Chase, eSports Vice-Præsident for Wizards of the Coast, hævdede, at de kommende Magic: The Gathering eSports-programmet er blevet bygget på 25 års erfaring og vil give hende firma til at støtte spillet og samtidig øge sine investeringer i brand bordplade tilbyder slot makina oyunlar oyna.
Chase ' s erklæring læse... "Vores investering i eSports vil sende spillet til nye højder, samtidig med at yde støtte til spillere ved at give dem en platform til at bygge deres brand og bringe Magic: The Gathering til et bredere publikum.".

Ai texas holdem poker offline

TOP