Fortæl om produktet

FB TW YT PN
P

aysafe Group Holdings, har meddelt, at gennemførelsen af fusionen med særlige formål erhvervelse selskab, Foley Trasimene Acquisition Corp esselunga slot fermi al 10 aprile.
Den sammenlagte selskab vil nu handel på New York Stock Exchange som Paysafe Begrænset esselunga en che ora nuovi slot. Aftalen blev første gang annonceret i December sidste år, og er godkendt på en Foley Trasimene interessent møde den 25 Marts kvinde vinder slot maskine bøf middag. Det formelt afsluttet den 30 kvinde vinder slot machine jackpot.

Marts, og NYSE listing vil være live på markedet åbner 31 Marts kvinde vinder 8. Philip McHugh, administrerende DIREKTØR for Paysafe, udtalte: "lukning af denne transaktion, og vores notering på Børsen i New York er en stor milepæl for Paysafe og komme til dette punkt i dag er bevis på, at hårdt arbejde og engagement af vores team i hele verden 5 millioner på slot maskine oklahoma. Jeg vil også gerne takke Bill og Foley Trasimene team for deres opbakning og tro på vores chance, og det er selvfølgelig Blackstone og CVC for deres fortsatte investeringer og støtte hvor er eagle mountain casino. Vi er glade for at være på vej ind i den næste fase af vores vækst-rejse som en offentlig virksomhed."Paysafe tidligere udtalt, at den fusionerede enhed blev til en værdi af omkring $9. Betaling leverandør af løsninger havde en annualiseret transaktions volumen af $92bn i 2020, og omkring 3.400 ansatte i mere end 12 globale steder der flytter til. Selskabets Skrill datterselskab for nylig sikret sig en sponsoraftale med Premier League-klub, Leeds United, som det fortsætter med at udvide sin globale tilstedeværelse..

Esselunga slot fermi al 10 aprile

TOP