Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

port bettors i den AMERIKANSKE er mere "velhavende, yngre, mere forskelligartet, og bedre uddannet," ifølge en ny undersøgelse, der er bestilt af American Gaming Association (AGA) hvad er odds i roulette 0. Leverandør af markedsdata, Nielsen Sports gennemførte forskning, der har til hensigt at identificere "banebrydende demografiske og adfærdsmæssige karakteristika af self-identificeret bettors" i USA gaming landskab hvad er odds på craps. Sara Slane, Senior Vice President for Offentlige Anliggender for AGA, sagde: "Nielsen Sports-data understøtter, hvad vi har længe ventet: adgang til juridisk sports væddemål vil øge fan engagement i stor sport i konkurrencer og give en betydelig indtægt generation mulighed for store sports-ligaer og hold."Resultaterne i rapporten nævnes, at 71% af deltagerne i undersøgelsen, der i øjeblikket bruger en bookmaker, ville skifte til et reguleret marked, hvis de havde adgang til en juridisk platform hvad er odds i roulette. Husstandens indkomst i 29% af de suveyed spillere var næsten dobbelt så høj som i den almindelige befolkning, som de har tjent over $100,000. Nielsen Sport fandt også, at 44% af sport vædder i survey var under 35 år grand lake casino restaurant menu. Slane tilføjet: "at Udvide adgangen til juridisk sports betting vil bringe tusindårige publikum tilbage til sportsudsendelser og stadions, der er en enorm fordel for sport virksomheder i hele landet."Men dette potentiale kan kun realiseres med rette politiske rammer, at give forbrugerne med konkurrencedygtige odds, adgang til alle spil og evnen til at udnytte moderne platforme, herunder mobile grand lake casino lodge oklahoma. Uden dette fokus på forbrugerne, det illegale marked vil fortsætte med at trives."Den tilpassede undersøgelse, der er omfattet var 1032 OS deltagere, der alle var over 18 år.

I øjeblikket, AGA er også at forske i, hvor meget hver af OS sports league kunne stå for at lave fra bredt til rådighed, lovlig, reguleret sports betting..

Hvad er odds i roulette 0

TOP