Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

det østlige Tyskland, og en ny forordning, der er grund til at se antallet af slots arkaderne i byen Berlin og falde med omkring 80% har angiveligt provokeret fordømmelse fra en række aktører, herunder Gauselmann Gruppe gratis egt slots for sjov. Ifølge en rapport fra mandag iGamingBusiness.com den nye Berliner Spielhallengesetz loven trådte i kraft i sidste uge, og vil forbyde firmaer indenfor rammerne af den kæmpe storby fra drifts-et slot, arcade inden for ca 1,640 fødder af en anden tilsvarende anlæg. Svær betingelser: Det blev rapporteret, at den reviderede forordning for den største by i Tyskland vil også forbyde sådanne steder fra at være placeret nærmere end om 656 fod fra en skole eller 'unge facilitet,' skære deres maksimale individuelle tilbyder at kun otte maskiner og reducere deres operationelle timer til blot fire timer fra elleve-tiden om morgenen. Kilden forklarede, at den friske loven i øvrigt kræver at enhver operation, der ikke er i stand til at opfylde disse begrænsninger være lukket, inden udgangen af det år, til at forlade byområde af over 3,6 millioner indbyggere med kun 120 arkader med en samlet ejendom, der er mindre end 1.000 maskiner.
Betydelige konsekvenser: GamblingInsider.com har brugt sin egen rapport om sagen til detaljer, der Gauselmann Gruppe er ansvarlig for, at kun fem video slot arkader i den tyske hovedstad, men hævdede, at den nye forordning vil drive spillere til illegal gambling alternativer, såsom dem, der tilbydes online. Denne kilde rapporterede, at de Espelkamp-hovedkvarter selskabets Næstformand, Manfred Stoffers, erklærede, at lokale lovgivere er at tvinge de omkring 500 sådanne steder i Berlin-at "dø en meningsløs død" ved at tage byen tilbyder et godt stykke under det landsdækkende gennemsnit på 170 maskiner for hver 100.000 mennesker gratis egt slots brændende varm. Stoffers efter sigende proklamerede.. gratis duck frimærker slot machine online.

"Arkader vil dø en meningsløse død, da dette ikke vil bringe bedre spiller beskyttelse lovet af Berlin lovgivere, men i stedet det stik modsatte telangana registrering af køretøjer slot ledighed. Disse er professionelle coin-op maskine købmænd, der har skabt arbejdspladser omfattet af den obligatoriske bidrag til sociale sikringsordninger og mente, at deres investeringer i Berlin var en investering i deres fremtid." tela para mesa de poker.

Gratis egt slots for sjov

TOP