Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

Canada og en koalition bestående af nogle af landets mest fremtrædende professionel sport ligaer har angiveligt kastet sin vægt bag en lovgivningsmæssig indsats, der ville legalisere single-spil sportsbetting i hele landet leder du efter gratis spilleautomater. Efter en fredag rapport fra online-nyheder domæne på iGBNorthAmerica.com, National Hockey League (NHL), National Basketball Association (NBA), Canadian Football League (CFL), Major League Soccer (MLS) og Major League Baseball (MLB) har sammen med den Canadiske Gaming Association i offentligt at udtrykke deres støtte til nye føderale lovgivning, der ville tillade spillere til at placere indsatser på enkeltstående begivenheder leder du efter gamle spilleautomater. Restriktive krav: iGBNorthAmerica.com rapporterede, at den nuværende straffeloven i Canada kun tillader aficionados til lovligt sted akkumulator væddemål, der indeholder mindst tre separate indsatser søger at komme ud blackjack scene. Kilden er citeret, den Canadiske Gaming Association i beskriver, at denne "parlay' bestemmelse, der går tilbage til 1985, har skabt en situation, der er tænkt til at se en anslået $10.25 milliarder satset ulovligt hvert år.Ønsket ændring: Men, Canadiske parlamentsmedlem Kevin Waugh er efter sigende nu i håb om at ændre sit lands eksisterende sportsbetting landskab via indførelsen af et privat medlemmer lovforslag, der ville tillade autoriserede operatører til at begynde tilbyder single-spil indsatser nye spilleautomater mohegan sun. Denne foranstaltning fra Konservativ repræsentant, som er kendt som en Sikker og Reguleret Sports Betting Lov, der angiveligt havde sin første læsning i februar efter 2016 og 2019 nederlag i en lignende lovgivning fra New Democratic Party landsmand Brian Masse nyt slot.
Betydelig støtte: iGBNorthAmerica.com rapporterede, at de fem medlemmer koalition er nu opbakning denne bestræbelse fra Waugh ved at udsende en meddelelse, hvori det erklæres, at passagen af hans foranstaltning ville give fans af sportsbetting 'en anden spændende måde at engagere sig i den sport, de elsker.' Efter sigende læse et brev fra koalitionen.. skåne. ", Fordi et lovligt og reguleret sportsbetting markedet i Canada ville være en fordel for sports-og deres fans, og vi opfordrer øjeblikkelige foranstaltninger til at gøre dette til en realitet s/r 1.39.

Sportsbetting sker allerede ulovligt i Canada; at skabe en juridisk ramme, der ville flytte forbrugerne fra ulovlige og uregulerede markeder til en lovlig og sikker markedsplads nye ingen depositum bonus slot. Regulering af enkelt-spil-væddemål vil give mulighed for en stærk forbruger beskyttelse samt yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte integriteten af sport.".

Leder du efter gratis spilleautomater

TOP