Fortæl om produktet

FB TW YT PN
R

AWA, den Sheldon Adelson-backed lovgivning, der vil fjerne de fleste former for offentlig reguleret online gambling, var oprindeligt planlagt til en høring med Huset Retsvæsen Underudvalget om Kriminalitet, Terrorisme, Homeland Security og Undersøgelser på Marts 5, men den trussel af dårligt vejr overbevist om, kongresmedlemmer til at komme ud af byen og ind i et varmt spabad på et sikkert sted lenovo ideapad 320 i3 ram slots.

John Payne opfordring Pennsylvania ' s Congressional delegation til "utvetydigt imod" RAWA og enhver anden lovgivning, der har til formål at dæmme op for de enkelte staters rettigheder til at tilbyde gennemgående online gambling. Disse omfattede en beslutning (HR 140) ved Pennsylvania State Rep hvor mange spilleautomater på harmony of the seas. Men, Competitive Enterprise Institute skriver Michelle Minton tweeted, at der ville være "en demo på igambling tech tidligere på dagen. Udsat Kongressens høre på HR 707 aka Restaurering af Usa ' s Wire Act (RAWA) er blevet udskudt til onsdag den 25 Marts på 4 pm ET hvor mange spilleautomater på et krydstogt skib. Underudvalget ' s website er endnu ikke løfte sløret for et officielt vidne liste, men de første indikationer dæk er blevet stablet med ubetinget RAWA tilhængere bevæbnet med tvivlsomme statistikker og dystopiske visioner for online anarki hvor mange slots er i en dobbelt bryst.
Underskrevet af cheferne for Montana og New Hampshire (DGA stol og co-chair, henholdsvis), brevet minder kongressens ledere, at statslige lovgivere ", er bedst placeret til at beslutte, om og hvordan online gaming værker i deres fællesskaber." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. Adelson. En lille virkelighed B 4 showet." Da den oprindelige høring blev aflyst, og der er ingen mangel på pushback af anti-RAWA kræfter. Jason Chaffetz i TownHall.com af David Williams, formand for den Skattepligtige Protection Alliance.

Lenovo ideapad 320 i3 ram slots

TOP