Fortæl om produktet

FB TW YT PN
"

Vi mener, at business case for en mere inkluderende kultur går langt ud over den nederste linje. Vi tror på, at teams med en række af rige og forskelligartede perspektiver øge deres præstationsevne, når det kommer til problemløsning, innovation og beslutninger, der producere bedre produkter til kunderne." Alt-i Mangfoldighed Projekt har lanceret sin hjemmeside og sociale medier kampagne og er nu registrering af deltagere til Alle-Index undersøgelse sac en roulette hello kitty. Det oprindelige mål er at etablere en industri standard indeks designet til at være den endelige benchmarking værktøj til sektoren til at måle det aktuelle landskab, og fra der, den køreplan for fremtidige ændringer og fremskridt sac en roulette harley davidson. Som den primære ressource for alle data i forbindelse med mangfoldighed og inklusion på tværs af sektoren, Alt-i Mangfoldighed Projektet har til formål at måle og fremme en åben og objektiv debat om mangfoldighed på tværs af hele branchen på globalt plan. December 2017: Vi er stolte af at kunne meddele, at Paddy Power Betfair har indgået et samarbejde med Alle-i Mangfoldighed-Projektet, og som vil fungere som en integreret del af det initiativ, både som Stiftende Medlem og Deltager i sit første år. Vi mener, at den bedste måde at skubbe industrien fremad, er at skabe redskab for alle virksomheder på verdensplan til at bruge i benchmarking deres egen mangfoldighed af initiativer." Mens køns mangfoldighed er et varmt emne for mange sektorer, lige nu, ifølge kollega medstifter Christina Thakor-Rankin: "Alt-I Mangfoldighed projekt handler ikke om at skubbe kvoter eller dagsordener ek tools heavy duty paper punch vertical slot.

Mere information kan findes på allindiversityproject.com eller ved at sende en mail [email protected] ekran kart slot uzatma. Kelly Kehn, medstifter af All-in Mangfoldighed Projektet, siger: "Vi har etableret Alle-i Mangfoldighed Projekt, fordi vi mener, at industrien selv har en rolle at spille i forbedringen hvordan vi gør det. Alt-i Mangfoldighed Projektet er industri-drevet, ikke-for-profit initiativ, som har til formål at benchmark mangfoldighed, ligestilling og integration på tværs af den globale betting og gaming sektor ek success vertical slot punch.

Det handler om at anerkende, at de forventninger og forhåbninger til den næste generation af medarbejdere og kunder er meget forskellig fra vores, og forståelse for, at hvis denne industri, er at være i stand til at tiltrække og fastholde medarbejdere og kunder i fremtiden er det nødvendigt at begynde at lave ændringer nu." "I Marts 2017 gælder det, at vi lancerede vores første D&I-gruppe – Fair Spil – målene for Fair Spil er at fremme en mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke," siger Sally Cairns, Chief Folk Officer hos Paddy Power Betfair.

Sac en roulette hello kitty

TOP