Fortæl om produktet

FB TW YT PN
V

i håber, at dette partnerskab gentager sig selv år efter år." Dette år, Malta vil konkurrere i UEFA Euro 2020-kvalifikationsturnering i Marts, og du kan være sikker på at se SEK i mængden støtte Maltas landshold og stolt iført Yobetit sponsoreret tørklæder hvordan virker en poker hus tjene penge. Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre. På toppen af give lokal støtte, SEC også yde social støtte, ved fund-raising og afholdelse af arrangementer for at hjælpe fællesskabet sætte en krone i slot betydning. Den Maltesiske betting-firma Yobetit har for nylig sponsoreret lokale frivillig-gruppe South End Core (SEK) ved gifting gruppen over 200 tørklæder. SEC har været i drift i Malta i over 10 år at deltage i lokale kampe, såvel som internationale spil til at støtte lokale talenter.

"Vi er altid glade for at vise vores støtte lokalt," sagde Yobetit Marketing Manager Michael Hjelm tilføjer; "SEC er en passioneret gruppe af mennesker, der på samme måde som til at hjælpe samfundet og øge den lokale talent, når de kan. Den tørklæder har et nyt design sammen med Yobetit logo til at rumme den nye re-branding af South End Core som en del af 2019 kampagne. Gruppen fortsætter med at følge og støtte det maltesiske landshold i Fodbold, Rugby, vandpolo og Håndbold. SEK blev grundlagt af Louis Agius, og er i øjeblikket ved at blive kørt af Dillon Mercieca sætte ddr3 i ddr2 slot.
Yobetit håber at udvide deres støtte til at hjælpe SEK udvide deres til fællesskabet og lokale sportshold sætte ddr4 i ddr3 slot.

Hvordan virker en poker hus tjene penge

TOP