Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

om i slutningen af Unibet, online-betting og gaming mærke af Slægt-Gruppen, der blev fundet i strid med gambling love i New South Wales (NSW) i Australien og fik overrakt en bøde på AU$48,000 ($36,000) red dog. Australien er vidne til en alarmerende stigning i online gambling sammen med alkohol-og tobaks-salg, nye indsamlede data fra en database, der sporer forbrugsmønstre har afsløret. Folk har været lige se på nogle gratis muligheder, der er stadig baseret på spil mekanik, data afsløret casino no deposit bonus april 2021. Den Stjernet Sydney lukke UK-baserede gambling gruppe, Entain er mulling en ny forbedret tilbud til Tabcorp medier og sport betting aktiver til at blæse konkurrenterne ud og erhverve business, flere medier i Australien rapport. I mellemtiden, gaming og betting-firma TAB har bekræftet, at spillere har skiftet til online betting, da hesten løb stadig fortsætte i Australien. Crown Resorts Kan Rapportere, at et driftsunderskud til 2021 regnskabsår Australien-baseret underholdning selskab Australske gambling firma Tabcorp Holdings meddelte i dag, det kommer ikke til at sælge sine medier og gaming virksomheder, og i stedet vil foretage en opdeling af at opdele virksomheden i to separate enheder. Det har været anklaget for manipulation I lyset af, at virkningen af COVID-19 pandemi, Crown Resorts udgivet en handel og indtjening opdatering.
På papiret døbt en fusion, enhver handling af Stjerne for at integrere Crown ' s operationer i sine egne ville have sat sidstnævnte er messing på mærke til, at deres dage var talte vue slot udsender til forældre. Letland, på den anden side, har helt suspenderet alle spil til April 14.
I det Forenede Kongerige, lovgivere og velgørende organisationer har øget deres bestræbelser på at øge bevidstheden om farerne ved at isolere folk med gambling tendenser vue slot rekvisitter. Andre steder, de nationale regeringer har også overvejet nødforanstaltninger for at hjælpe med at slå ned på udbredelsen af ludomani midt i COVID-19 udbrud vue slot i gengive-funktion.

Red dog

TOP