Fortæl om produktet

FB TW YT PN
M

en i månederne op til at købe Marriott så et relativt skift i virksomhedens værdier.

Det effektivt skaber verdens største hotel-virksomhed, med et overskud på 5.500, der ejes eller franchise-hoteller. Når det blev klart, at Marriott ville være sejrherre, rådgivere fra de to selskaber opfyldt, og der blev indgået en aftale i New York i løbet af weekenden, i henhold til enkeltpersoner orienteret om forhandlingerne. Mens Starwood, hvis mærker omfatter Sheraton, W, og Westin, sætte sig på markedet i slutningen af April, så annonceringen af sit salg var ikke en overraskelse, hvad der var overraskende, var, at Marriott der var køberen gratis katte hatte og flagermus slots.

Marriott og Starwood aktier faldt på mindst 9 procent i det midlertidige, en stærkere dollar og konkurrence fra Airbnb, rummet-deling start-up, der alle bidrog til at gøre den konsolidering mere attraktive, som effektivt ændret dynamikken i handlen. Det er den største overtagelse af sin slags, siden Blackstone erhvervet Hilton for $26 milliarder euro i 2007 qt slut signal slot parameter. Især i betragtning af, at der på Marriott ' s April 30 indtjening kalder et spørgsmål om en kombination af de to virksomheder var vinkede ud af selskabets administrerende direktør, Arne Sorenson, der sagde, at det ikke var i overensstemmelse med sine tidligere erhvervelse strategi, ifølge the New York Times qt slut signal slot argumenter. Analytikere og investorer blev overrasket, da mandag morgen Marriott International annoncerede sin $12,2 milliarder køb af Starwood Hotels og Resorts i hele Verden, at skabe verdens største hotel-selskab med 1.1 mio værelser rundt om i verden i mere end 5.500, der ejes eller franchise-hoteller.

Annonceringen af Marriott mandag, at Starwood ville kunne erhverves for $340 millioner i kontanter og $11,9 milliarder på lager betød, at den kontante del, blot 2,8 procent, var den syvende laveste procentdel på post for en aftale af sin art, der er større end $10 milliarder, ifølge data fra Dealogic. Kontaktpersoner bemærkes, at integration udgifter og samlede transaktion kan overstige $100 millioner, ifølge Wikipedia..
Marriott blev ikke set som en kandidat blandt de rygter bejlere, som Hyatt Hotels Corporation, InterContinental Hotels og et par Kinesiske virksomheder qt slut signal slot anden klasse.

Gratis katte hatte og flagermus slots

TOP