Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

virkeligheden, deres 11 millioner daglige aktive brugere har analytikere savlen over det potentielle skifte – men de er play money-spillere hvordan at vinde online poker turnering.
Zynga CEO Mark Pincus gav et interview på Fortune Brainstorm Tech for en uge siden, hvor han fortalte om hans håb, at den nye model "tager en form, der er mere masse på markedet, end der tager sigte på tunge brugere." For at være fair har Zynga spillere. De kan være afhængige af federal poker regler, der kommer til OS, men lige nu er, at alle tegn peger på at en stat-i-staten model for regulering, der allerede er begyndt, og som har været undervejs i alvor. Alle har en mening, men det er hovedsageligt delt op i to lejre: den ene, Zynga vil vende om med rigtige penge og med deres 11 millioner daglige aktive brugere, vil alle skifte til cash game poker spillere natten, dreje Zynga i de største gambling virksomhed i verden hvordan til at vinde i poker turneringer én hånd ad gangen. En gambler vil aldrig spille poker for ingenting sådan win texas holdem poker. Disse brugere er ikke spillere, og aldrig vil være spillere. Den Zynga rygter i industrien er jo tydelig. Hvis det ved en tilfældighed en føderal lov, som kommer, vil spillere og poker spillere vælger et Facebook spil, vil de gå med i lang tid har tillid til internet mærke, eller vil de vælge en endnu længere tillid til Las Vegas brand?Dette kunne være et kneb til at pirre de investeringsbanker, til at køre op selskabets patetisk lager pris, men jeg mener, at Zynga er ægte i deres overbevisning, at de vil være i stand til at blive en dominerende spiller i rigtige penge gambling verden.
Bare spørg enhver poker room, hvor mange mennesker har været lang tid spillere af deres gamle fjernsyn med brevsprækker. Kilder i industrien har antydet det i mindst et år, men Zynga er at få alvorlige om at foregive poker spillere i real money cash-game spiller. I det samme interview med Fortune, Pincus blev spurgt, om han beklager, at tage Zynga offentlige gamle herredømme på hard rock casino.

Hvordan at vinde online poker turnering

TOP