Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en seneste rapport fra statsadvokaten afslører, at New Jersey sportsbooks sendt en sports betting håndtag af $743 millioner i februar. Februar håndtag var det laveste siden August 2020 markerer en 22,5% fald fra januar sports betting håndtag af $958.7 mio hvad er det bedste slot app for at vinde rigtige penge.

Sammen med sin betting partnere FanDuel Sportsbook og PointsBet, Meadowlands igen domineret markedet med en sports betting omsætning på $27.2 million. By sammenligning, er den nærmeste konkurrent, Resorts Digitale og dets partnere DraftKings og FOX Indsats, der genereres kun $7,7 millioner hvad er den bedste slot machine app til ipad.
BetMGM, der er tilknyttet Borgata har genereret $5 millioner i omsætning hvad er den bedste slot machine app. Detail sportsbooks tegnede sig for meget lidt, som 92.8% af alle New Jersey væddemål i løbet af februar måned, der blev gennemført online porte dokument roulette pas cher. Baseret i London, Natasha er en tidligere sports journalist med erfaring med at arbejde for nogle af de største atleter & brands i verden af sport og iGaming porte dokument sur roulette bureau en gros.

Gambling Nyheder Websted ved DDM.

Hvad er det bedste slot app for at vinde rigtige penge

TOP