Fortæl om produktet

FB TW YT PN
A

rtikel 246 i Sydkorea er Strafbar Handling, der hedder, "I princippet enhver gambling aktiviteter (eller spekulative aktiviteter) er forbudt i Korea." Loven siger, at dekretet "straffer en person, der er i strid med denne bestemmelse, straffes med fængsel ikke mere end tre år eller en bøde på ikke over tyve millioner vundet", eller omkring $17,000. kan du penge i poker.

Kangwon Landet tegner sig for omkring halvdelen af sydkoreas samlede gambling indtægter hvert år kan du penge på global poker. Den konglomerat, som har hovedsæde i Tokyo, for nylig åbnet sydkoreas første integrerede resort, Paradise City, i Incheon. "5 Kings" er Aristokrat første koreansk-centreret slot maskine med tema fra spillet kredser omkring landets mytologi. På Global Gaming Expo i Asien i denne uge, teknologi udbyder afsløret et nyt tilbud, der er målrettet sydkoreanske gambler. Og Aristokrat er ikke den eneste gaming producent kigger på Sydkorea.
Der teknisk set indeholder, når beboerne rejse til udlandet, men selvfølgelig, landets lov håndhævelse arm ikke udvide internationalt coquitlam hard rock casino events. Gulvet har også 1,360 slot og video spilleautomater cops n røvere slot anmeldelse.

Kan du penge i poker

TOP