Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en Internationale Betting Integritet Association har annonceret, at undertegnelsen af en aftale, der har set for nylig lanceret VirginBet.com sportsbetting domæne fra Britisk iGaming operatør Gamesys Begrænset blive sin nyeste medlem endless space 2 slot multiplikator. Oppumpning vagtplan: Tidligere kendt som European Sports Security Association (ESSA), den Internationale Betting Integritet Association anvendes et officielt onsdag pressemeddelelse til detalje, at aftalen betyder, at næsten 50 iGaming mærker nu vil deltage i bestræbelserne på at sikre integriteten af online sportsbetting.

Omhyggelig observation: Den Bruxelles-baserede organisation er ansvarlig for at drive en skræddersyet registrerings-og indberetningssystem, der er blevet designet til at spotte mistænkelige sportsbetting aktiviteter, og det desuden anført, at VirginBet.com s vil desuden udvide sit "overvågning og alarm platform" og samtidig styrke sin status som " den førende aktør inden for sit felt.' Integritet investering: Khalid Ali, Generalsekretær for den Internationale Betting Integritet Forening, der anvendes pressemeddelelsen (pdf) til at beskrive Jomfru mærke som "en af de mest anerkendte i verden' på forhånd at erklære, at han var 'glad', at den nye online sportsbook havde forpligtet 'til at investere i integriteten af sit produkt og sportsbegivenheder.' Ali ' s erklæring læse.. energi casino 15 gratis spins. "jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for virksomhederne til at engagere sig kollektivt på dette spørgsmål fra både virksomhedernes ansvar og forretningsmæssigt perspektiv." Anti-korruption engagement: For sin del, London-hovedkvarter Gamesys Begrænset, lanceret VirginBet.com tidligere i denne måned med mobil-venligt websted anvender en platform fra SBTech med henblik på at tilbyde en bred vifte af markeder, der dækker sportslige begivenheder, der finder sted rundt om i verden. Virksomhedens Marketing Direktør, Simon Mizzi, proklamerede, at iGaming regulerende myndigheder over hele kloden er ved at optrappe deres fokus på integritet, fordi 'væddemål relateret til korruption i idrætten udgør en alvorlig risiko for alle operatører'.
Mizzi havde følgende at sige.. endless space 2 låse lov slots. "Medlemskab af den Internationale Betting Integritet Association, en global leder inden for dette område, er den mest effektive måde at fremhæve vores forpligtelse til at beskytte vores kunder og sportslige begivenheder. Vi går ind i vores nye virksomhed med den bedst mulige beskyttelse af virksomheder." stor kunst slots civ 5.

Endless space 2 slot multiplikator

TOP