Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

Usa og PointsBet USA datterselskab af online sportsbook operatør PointsBet Bedrifter Proprietære Begrænset har meddelt, at undertegnelsen af en aftale, der er til at se det fungere som en autoriseret spiludbyderen for Women ' s National Basketball Association (WNBA) illinois council on problem gambling.

Den New York-hovedkvarter virksomheden anvendes et officielt fredag pressemeddelelse til at erklære, at alliancen er den første med en kvindelig professionel sport liga, og tilføjer, at en 'imponerende liste af partnere' i Usa, der allerede indgår globalt respekterede National Basketball Association (NBA). Modige afgift: Johnny Aitken fungerer som Chief Executive Officer for PointsBet USA, og han brugte den pressemeddelelse, at udtale, at partnerskabet er at inddrage hans firma er mobil-venlig service ved at blive integreret på digitale platforme, der drives af WNBA, og derfor modtager en stor mængde af "sponsorering og mærke synlighed muligheder". Han beskrev det nye forhold som 'endnu et modigt skridt" for sports league, som den ser ud 'til at vokse i sportsbetting landskab" ved at forbinde med top-tier erhvervsdrivende er forpligtet til at støtte 'den bedste women' s basketball i verden", og hjælpe spillet til at vokse vie 'deres brede publikum nå.' Læs en erklæring fra Aitken...

"Vi er glade for at være i overensstemmelse med den WNBA og bringe vores oplevelse i verdensklasse til en af de mest digitalt engageret fan baser på jorden. Den WNBA har gjort et fænomenalt stykke arbejde med voksende fan engagement, og vi er glade for at være en brik i det puslespil, der bevæger sig fremad." Uafhængig indflydelse: Aitken proklamerede, at PointsBet USA er i stand til at 'forny vores produkt og tilpasse vores tilbud i henhold til fan interesse og behov" på grund af det faktum, at det ejer og driver sin teknologi 'fra ende til anden'.
Han har endvidere gjort gældende, at hans firma er "ses som en industri leder for ansvarligt spil indsats og bevidsthed", og vil nu sammen med den WNBA til at formulere "best-in-class praksis", som vil være designet til at 'beskytte' af kvindelige professionelle basketball spil illinois department of revenue gambling gevinster. Kvindelige empowerment: Etableret for 25 år siden og nu med tolv hold, herunder Connecticut Solen, Las Vegas Esser og forsvarende mester Seattle Storm, WNBA beskriver sig selv som 'en fed og progressive basketball liga, der står for den strøm af kvinder' som joga poker kam. Organisationens Kommissær, Cathy Engelbert, der anvendes i pressemeddelelsen til, at hun er 'glade' for at have indgået en aftale med PointsBet USA for at være i stand til " at fortsætte med at udvide i sportsbetting plads.' Engelbert erklæring læse... "nye veje ved WNBA og styrke fan erfaring starter med at erkende, hvordan vores fans ønsker at interagere med spillere, hold og ligaen. PointsBet USA vil øge en anden skærm erfaring som digitalt engagerede fans ser." som joga kom poker dice.

Illinois council on problem gambling

TOP