Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

vælge Atlantic City, på $2,4 mia Boardwalk resort, der er blevet lukker siden 2014, vil genåbne i Maj 2018 under nyt ejerskab, og formentlig en ny identitet hvornår skal asda gå online slots. Til dato, ingen arkivering er blevet sendt til degnen kontor hvornår skal asda slots er blevet tilgængelig. Ud over at Svælge potentielt genåbne i Maj, Hard Rock siger, at det vil afsløre sin Trump Taj Mahal transformation til offentligheden i løbet af sommeren 2018. LLC har planer om at investere $175 millioner prepping udvej for sin grand genåbning.
Det eneste problem er, at den nuværende ejer Glenn Straub, Florida forretningsmand, der har erhvervet den lukkede ejendom i April 2015 for $82 millioner, hævder, at han ikke har nogen viden om, at en sådan transaktion. AC Ocean Walk, der er kontrolleret af Frank Ruocco, sammen med andre mindretal investorer. Han sagde, at folk kan indsende noget, de ønsker, men det "betyder ikke, at det er sandt." Det dokument, der ville sætte rygter om, at resten ville være en "Aftale om Salg" med Straub underskrift.

"De kommer ud af træværket hvad hedder sports gambling legaliseret. Men Straub har afvist en sådan fast ejendom forlig hvad sten er godt for gambling. Det er ifølge Moody ' s Investors Service, som sagde i denne uge er det modtagne finansielle dokumenter fra en Denver-baserede ejendomsmægler firma ved navn AC Ocean Walk LLC, der viser, at det er at købe casino resort til $200 millioner. Straub, hvis real estate group er opkaldt Polo North Country Club, fortalte Philadelphia Inquirer, at han endnu ikke mødt AC Ocean Walk, og tilsyneladende har ingen planer om at gøre det.

Hvornår skal asda gå online slots

TOP