Fortæl om produktet

FB TW YT PN
S

BTech har sikret en multi-kanal sportsbook platform aftale med finske operatør Veikkaus efter en offentlig indkøb hvordan du får dine penge tilbage fra de online gambling. Mens den præcise længde af handlen er ikke blevet offentliggjort, at den leverandør, beskrev det som "long-term" og vil give Veikkaus med både detail-og online sportsbook platforme. SBTech siger, at det allerede er begyndt at integrere sin platform til at Veikkaus' online-kanal og har planer om at starte tidligt i 2020 pyqt5 signal slot tråd. Detail-løsning vil følge bagefter på mere end 3.000 forretninger over hele Finland.
Med forbehold af godkendelse af den finske regulator, SBTech vil også levere Veikkaus med sin YourBet Bygherre og PulseBet produkter pyqt5 nye stil signaler og slots. Andrew Cochrane, SBTech CDO, sagde: "Vi er utroligt beærede og glade for at have fået tildelt dette partnerskab som et resultat af en grundig og omhyggelig udvælgelsesproces.

Dette partnerskab viser den forpligtelse, vi har til de Nordiske lande."Sami Kauhanen, VP for Væddemål på Veikkaus, sagde: "Vores partnere", der bevist levering af store, indtægtsskabende platform og software, it-projekter på tværs af en række regulerede markeder, sammen med deres fortsatte investeringer i innovation, som giver os stor tillid, og vi ser frem til at arbejde sammen om at forbedre og udvikle vores udbud i de kommende måneder og år." pyqt5 signal slot mellem klasser.

Hvordan du får dine penge tilbage fra de online gambling

TOP