Fortæl om produktet

FB TW YT PN
D

en foreslåede fusion mellem DFS operatører DraftKings og FanDuel hænger på en knivsæg i dag som nogle medlemmer af den AMERIKANSKE Federal Trade Commission (FTC) har angiveligt givet udtryk for bekymring over den effekt, som en sådan fusion kan have på konkurrencen i USA daglige fantasy sports industri. På det tidspunkt flere statslige lovgivere især dem, Nevada og New York i tvivl om, hvorvidt daglige fantasy sport i strid med eksisterende statslige anti-gambling love, men ingen foranstaltninger mod enten selskab.. Hvis fusionen blev gennemført med succes kombineret DraftKings og FanDuel enhed vil kræve en 80% andel af DFS markedet i USA, til effektivt at udgøre et monopol på industrien dnd 5e besværgelser kendt vs spell slots.
Fusionen blev derefter henvist til den AMERIKANSKE Federal Trade Commission for anmeldelse og godkendelse/afskedigelse. I udtalelsen af FTC dette er nok begrundelse for at overveje at blokere den påtænkte fusion, og nogle lovgivere i kommissionen har opfordret FTC Fungerende Formand Maureen Ohlhausen og den eneste tilbageværende Kommissær Terrell McSweeny til at gøre netop det dnd 5e warlock spell slots af niveau. Dette er ikke første gang, at både DraftKings og FanDuel har løb på kant med de AMERIKANSKE konkurrencemyndigheder, med virksomheder i praksis af både anfægtes efter en enorm $200 m reklame kampagne i 2015 hvor mange spell slots ikke et niveau 6 warlock har.

DraftKings og FanDuel er to af de største spillere i DFS-industrien i USA og blev enige om at fusionere på en 50/50 ejerskab grundlag i November 2016. Under den nuværende AMERIKANSKE anti-trust love, en virksomhed, er forbudt fra at skade konkurrencen på et bestemt område ved at skabe et monopol inden for deres branche.
Men kommissærerne er under ingen forpligtelse til at vedtage de forslag og afstemning om sagen indenfor de næste par uger hvor mange spell slots er en niveau 7 warlock har. Et uafklaret afstemning i FTC ville tillade DraftKings/FanDuel fusionen til at fortsætte uhindret.

Dnd 5e besværgelser kendt vs spell slots

TOP