Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

taliensk spiludbyderen Gamenet Gruppe SpA har efter sigende annonceret en aftale, der er til at se det betale ca $310 millioner for at købe alle former for hovedstaden i den indenlandske rival GoldBet. Kombineret enhed for at være 'klar leader" - i Italien: Ifølge en rapport fra iGamingRadio.com, Guglielmo Angelozzi, Chief Executive Officer for Rom-hovedkvarter Gamenet Gruppe SpA, udtalte, at erhvervelsen er indstillet på at gøre sit firma for en "klar leder' i den traditionelle italienske væddemål på markedet og gør det muligt at udvide sin tilstedeværelse i en række andre brancher. GoldBet er angiveligt ansvarlig for omkring 1.000 bookmaking butikker spredt over hele Italien, og sidste år genererede anslåede indtjening på $46.6 millioner.
Paola Bausano selskabets Chief Executive Officer, som angiveligt forklaret, at aftalen vil se den fusionerede enheds estate top 1,700 og gør det muligt at 'udnytte den synergi og know-how af begge selskaber" hvad tid sainsburys jul slots åbne. Chefoperatør i 'mere traditionelle områder: iGamingRadio.com nævnte Paul Leyland fra gambling rådgivning Regulus Partnere, som beskriver, at den udvidede virksomhed er indstillet til at styre omkring 21% af den italienske detail-sportsbetting markedet sammen omkring 33% af sin virtuelle bookmaking sektor og vil nu være i stand til at forvandle sig til en "klar leder i mere traditionel betting produkter og kanaler' poker regler for texas holdem. Ekspert anbefaler forsigtighed: Men, Leyland angiveligt advarede om, at GoldBet og Gamenet Gruppe SpA i øjeblikket kun holde 3.8% og 3,1% af aktierne i henholdsvis Italien online sportsbetting markedet med denne kombinerede indsats at gøre sine 'en troværdig nummer fire' bag rivaler Bet365, SKS365 og GVC Holdings. Han angiveligt erklæret, at det var hans opfattelse, at denne position vil de samlede forretning "fast i mid-tier af et stædigt fragmenteret italiensk online-markedet med hverken side at bringe noget til at bryde ud af dette" poker regler i alle væddemål. Online kraftoverførsel italienske marked er i vækst: London-baserede Leyland angiveligt afsløret, at Italiens gaming sektor er i øjeblikket', der drives først og fremmest af online", men at dette stadig er en forholdsvis lille andel af de samlede indtægter på kun omkring 29%.
Leyland angiveligt sagt... " - Kombinationer, der med meget stor maskine, eksponering og relativt begrænsede indenlandske online muligheder stadig er udfordret, efter vores opfattelse. Omvendt, det er sigende, at alle de fire bedste online-virksomheder i Italien er online-led, og ingen har materiale maskine eksponering." poker regler i side pot.

Hvad tid sainsburys jul slots åbne

TOP