Fortæl om produktet

FB TW YT PN
E

nteractive har underskrevet en aftale, som vil se Gaming Innovation Group (GIG) flagskib mærker Rizk, Indvolde og Kaboo integrere med Enteractive er reaktivering platform. Den online gaming brands vil øge deres reaktivering resultater gennem tilsætning af Enteractive s (Re)Aktivering Cloud® plug-and-play-tjeneste.(Re -) Aktivering Cloud® er drevet af menneskelig interaktion og øger operatørens P&L ved at aktivere inaktive spillere.
Dette er gjort ved at have personlige samtaler på brandets vegne, som begynder, hvor CRM-processer ende texas holdem tricks og strategi. High touch interaktioner kræver empati og høj bevidsthed om den menneskelige kompleksitet, der er mangler i automatiserede tjenester texas holdem turneringer i nærheden af mig.

Enteractive værktøj vil forøge Koncert brands' spiller fastholdelse priser, men på samme tid yderligere at styrke fokus på og arbejde med ansvarligt spil, der har været tidligere meddelt af en Koncert. Ross Parkhill, Koncert, Direktør for B2C Casino, sagde: "Vi udvidet vores samarbejde med Enteractive er reaktivering cloud til at omfatte alle mærker og markeder texas holdem turneringer i wisconsin. Deres ansvarlig tilgang, let integration og en solid ROI gøre dette partnerskab en, som vi kan se, at tilføre værdi i fremtiden." Udvidelsen med GIG ' s centrale mærker er den seneste tilføjelse til den voksende række af Gaming brands, med kunder som Betsson, Slægt, Casumo og Stræber Global. Gaming grupper på tværs af Europa er tiltrukket Enteractive ' s evne til at re-engagere sig med inaktive spillere i en skalerbar og personlig måde. Mikael Hansson, Enteractive Grundlægger og CEO, udtaler: "Vi er glade for, at GIG har valgt os til at hjælpe dem i yderligere at styrke deres fokus på deres store B2C-brands Rizk, Indvolde og Kaboo tips til at vinde i poker online.

Vi ser frem til at hjælpe dem med at nå deres mål gennem anvendelse af vores værktøjer." Pionerer i player (Re)Aktivering, Enteractive partnere med operatører til at øge fastholdelse og spiller loyalitet, ved at engagere sig med spillere på et 1-on-1 samtale tips til at vinde online spilleautomater. Alle (Re)Aktivering metoder, der anvendes, er GDPR og G4-kompatibel, og alle data behandles, er meget sikker..

Texas holdem tricks og strategi

TOP